Maja Šuput na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira s mamom Danicom, a pratitelji su primijetili njenu fotku iz mladosti koja visi na zidu iza njih.

Galerija


Nakon što je nekoliko dana provela u Italiji gdje je bila na poslovnom putovanju, pjevačica Maja Šuput (41) na Instagramu je otkrila gdje obično provodi nedjelje.

Vezani članci Nenad Tatarinov Šuput nadzire muža u zadnjim pripremama pred dolazak sina, sve je snimila, a smijeha nije falilo! Maja Šuput Neumorna Maja Šuput vratila se u teretanu mjesec dana prije poroda, objavila je i fotografije treninga

"Nedjeljom kod mame na ručku. Plus obavezno slikanje jer mama hoće trudnicu u svim fazama na slikama", napisala je pored galerije s dvije fotke na kojima ona i njezin suprug Nenad Tatarinov poziraju s njezinom mamom Danicom.

"Predivne. Vidi se na kog si toliko lijepa", "Mama?? ti mene zezaš??? Prije sestra", "Majka podsjeća na Heather Locklear", pisali su joj pratitelji koje je ponovno oduševio izgled njene mame. No pažnju s nje i Maje mnogima je skrenuo jedan detalj koji se na fotkama našao slučajno.

"A vidi sliku na zidu" komentirala je jedna pratiteljica koja je u pozadini primijetila veliku Majinu fotografiju iz prošlosti. Šuput na njoj ima kratku crvenu kosu i nosi ružičastu haljinu, a fotka je snimljena na samom početku njezine karijere kada je pjevala s grupom Joy.

Od tada je promijenila razne frizure i boje kose, a njezine su transformacije bile posebno učestale u posljednjoj sezoni showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem se okušala kao voditeljica.

Maja i njezin suprug trenutno čekaju svoje prvo dijete, a pjevačica je nedavno na Instagramu otkrila da je ušla u sedmi mjesec trudnoće.

Njihova ljubavna priča jedna je od najljepših, a nakon njegove smrti zavjetovala se da više nikad neće pred oltar