''Rastemo''

Maja Šuput podijelila najnoviju trudničku fotografiju, trbuščić je sve veći i veći: ''U 7. mjesecu''

Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput i Frano Ridjan Galerija

Maja Šuput neizmjerno se veseli što će uskoro dobiti prvo dijete s mužem Nenadom Tatarinovom.

Maja Šuput jako se raduje što će uskoro prvi put postati majka što često ističe, a sredinom prošlog mjeseca su ona i suprug Nenad Tatarinov otkrili da će dobiti sina. 

Pogledaj i ovo Faris Pinjo kao Raffaella Carra, TLZP Nostalgija i puno smijeha! Ova fatalna plavuša vratila je Navojca u djetinjstvo: "Kad je ona bila na televiziji, majke su očevima zaklapale oči, a sad kad tebe vide..."

"I ušli smo u 7. mjesec. Rastemo. Trudna 28 tjedana", napisala je Maja pokraj fotografije na kojoj blista od sreće. Pjevačica je pozirala u dugoj vunenoj haljini držeći ruke na svom trbuhu. 

Njezina objava je mnoge pratitelje raznježila i komentirali su njezin trudnički sjaj. "Predivna si", "Super je slika. Neka je sretno", "Divna si", "Kako si lijepa", napisali su joj. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Inače, Maja je početkom ove godine pokazala fotografiju s ultrazvuka i svima čestitala Novu godinu. "Jel gotova 2020??? Jel stvarno prošla??? Smijem maknut ruku i reći dobro nam došla NOVA 2021?????? Od najvećeg srca želim vam samo dvije stvari - da budete ZDRAVI i da imate MIRNO TLO. Bez svega ostalog očito možemo dragi moji. Idemo u novi život, jači i složniji no ikada. Samo ljubav", napisala je Šuput. 

Pjevačica se nedavno osvrnula i na svoju voditeljsku ulogu u popularnom showu "Tvoje lice zvuči poznato" koji je završio s emitiranjem. Upitala je obožavatelje koje su im njene frizure i kreacije kroz emisije bile najbolje. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene