Maja Šuput je na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira na glavnom trgu u Firenci koji je zbog pandemije koronavirusa gotovo prazan.

Galerija


Pjevačica Maja Šuput (41) ne odmara ni u sedmom mjesecu trudnoće.

Vezani članci Maja Šuput Šuput obilježava svoj prvi Majčin dan, preslatki prizori rastapaju srca, a posebno je ganule sve druge mame Maja Šuput treća emisija TLZP - 2 Opa! Šuput iznenadila opako ozbiljnijim odabirom haljine poslije verzije anđeoske pahuljice!

Nakon što je na svojem Instagramu otkrila da je otputovala u Firencu na poslovni put, objavila je fotke s glavnog trga grada i otkrila jednu prednost putovanja tijekom pandemije.

"Ono kad ne moraš čekati da se netko pomakne da imaš solo fotku", napisala je u opisu fotografija na kojima skockana pozira pred poznatom firentinskom katedralom na trgu koji je, prije pojave koronavirusa, uvijek bio preplavljen turistima.

Prema Majinim fotkama jasno je vidljivo da je pandemija drastično promijenila situaciju jer oko nema gotovo nikoga.

I dok su je zabrinuti pratitelji ispod prijašnjih fotki iz Italije upozoravali da, zbog korone, pazi na sebe i bebu, ovoga puta prevladali su komplimenti na račun njezinog izgleda u elegantnom bež kaputu i sa šeširom na glavi.

"Tako lijepa", "Posebna", "Predivna si", pisali su joj pratitelji koji su je i u kratkom roku obasuli tisućama lajkova.

Seksi kupaći kostim s tangama otkrio je svu raskoš njezinih oblina, ali i jednu sitnicu koju na Instagramu skriva!