Marko Grubnić na Instagramu se prisjetio vremena prije pandemije koronavirusa kada je s Majom Šuput i ekipom tulumario u Beogradu.

Galerija


Stilist i dizajner Marko Grubnić na Instagramu se prisjetio noćnog izlazaka iz vremena prije pandemije koronavirusa zbog koje su trenutno zatvoreni klubovi i kafići.

Vezani članci Maja Šuput, Indira Levak, Nives Celzijus Neviđeno duboki dekoltei, pripijene i ultra kratke haljine - ocijenite najbolja izdanja naših diva koja će se pamtiti! Maja Šuput, Indira Levak, Nives Celzijus ANKETA Zbog ove rapsodije u crvenom svi pričaju o Maji, Indiri i Nives, a čijoj kombinaciji vi dajete svoj glas?

Objavio je dosad neviđenu snimku s razuzdanog djevojačkog vikenda Maje Šuput u Beogradu.

"Nedostaje mi ovo", napisao je u opisu videa u kojem se on, Maja i društvo zabavljaju u beogradskom noćnom klubu i svi su odjeveni u bijelo.

"Pa gdje si ovo iskopao???? Ja se ovog ne sjećam, al' znam da je bio najbolji vikend", napisala mu je Maja ispod objave.

Šuput, Grubnić i ekipa u glavnom gradu Srbije tulumarili su u travnju 2019. godine, mjesec dana prije nego se Maja udala za Nenada Tatarinova. Pjevačica i njezin suprug trenutno čekaju svoje prvo dijete, a Maja bi sina trebala roditi na proljeće.

Šuput i Grubnić dugogodišnji su prijatelji i suradnici, a njihova je posljednja suradnja bila u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" gdje se Maja okušala u ulozi voditeljice, a Marko se, osim za njezine, brinuo i za stajlinge članica žirija Indire Levak i Nives Celzijus.

S 22 godine glumio je srednjoškolca i osvojio srca tinejdžerica, sada je na pragu šezdesete i izgleda upola mlađe