Maja Šuput požalila se da joj nedostaje druženje s mamom Danicom, no njezini pratitelji su se usredotočili na izgled njezine majke.

Galerija


Maja Šuput uživa u iščekivanju svog prvog djeteta s mužem Nenadom Tatarinovom, no neke joj stvari teško padaju tijekom pandemije koronavirusa kao i većini građana. 

Vezani članci Maja Šuput Što biste joj vi predložili? Maja otkrila kakvo bi ime dala sinu pa dobila hrpu prijedloga, neki su bili baš maštoviti Maja Šuput - 3 Maja Šuput otkriva kakvo će ime dati sinu: "Mislim da ime nekako obilježi dijete pa želimo da bude baš moćno!"

"Glupi virus. Fali mi druženje s mamom, naš odlazak na ručkić, normalne ljudske svari koje život čine potpunim", napisala je voditeljica showa "Tvoje lice zvuči poznato" pokraj fotografije s majkom Danicom. 

Njihova slika je u dva sata prikupila više od 19.000 lajkova, a Majina mama je dobila mnoštvo komplimenata na račun svog izgleda. "Mama kao curica", istaknula je jedna od napoznatijih hrvatskih influencerica Sonja Kovač. 

"Ajme! Kao sestre", napisala je glumica Katarina Baban. "Predivne ste", "Kao dvije sestre, sestre blizanke", "Mama sliči na glumicu Heather Locklear", "Tko je mama, a tko kći?", "Ljepota je u genima", "Koliko sličnosti majke i kćeri", komentirali su Majini pratitelji.

Severina na Instagramu objavila fotografiju s Petrom Grašom pa otkrila i koji je razlog tome