naslijedila njenu ljepotu

Maja Šuput objavila fotografiju s majkom pa iznenadila obožavatelje: "Kao sestre blizanke, koliko sličnosti"

Maja Šuput Maja Šuput Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput +0 Maja Šuput - 6 Galerija

Maja Šuput požalila se da joj nedostaje druženje s mamom Danicom, no njezini pratitelji su se usredotočili na izgled njezine majke.

Maja Šuput uživa u iščekivanju svog prvog djeteta s mužem Nenadom Tatarinovom, no neke joj stvari teško padaju tijekom pandemije koronavirusa kao i većini građana. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput s mamom Danicom i sinom Bloomom "S bakom na ručku!" Pogledajte koliko Maja Šuput sliči svojoj majci, na novim ih fotografijama baš nije lako razaznati!

"Glupi virus. Fali mi druženje s mamom, naš odlazak na ručkić, normalne ljudske svari koje život čine potpunim", napisala je voditeljica showa "Tvoje lice zvuči poznato" pokraj fotografije s majkom Danicom. 

Njihova slika je u dva sata prikupila više od 19.000 lajkova, a Majina mama je dobila mnoštvo komplimenata na račun svog izgleda. "Mama kao curica", istaknula je jedna od napoznatijih hrvatskih influencerica Sonja Kovač. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Ajme! Kao sestre", napisala je glumica Katarina Baban. "Predivne ste", "Kao dvije sestre, sestre blizanke", "Mama sliči na glumicu Heather Locklear", "Tko je mama, a tko kći?", "Ljepota je u genima", "Koliko sličnosti majke i kćeri", komentirali su Majini pratitelji.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo na setu serije Dar Mar Petar Grašo na setu serije Dar Mar Petar Grašo Želim Život - Pravila igre +9 Želim Život - Matija Vuica Celebrity Severina na Instagramu objavila fotografiju s Petrom Grašom pa otkrila i koji je razlog tome

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene