sad je i službeno!

Romantičnom objavom na Instagramu potvrdila vezu s bubnjarom, a tvrdili su da su samo prijatelji

Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Galerija

Kourtney Kardashian na Instagramu je objavila fotku s Travisom Barkerom kojom je potvrdila da su u vezi.

Najstarija sestra iz klana Kardashian-Jenner, 41-godišnja Kourtney na Instagramu je potvrdila vezu s bubnjarom benda Blink-182, 45-godišnjim Travisom Barkerom.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian i Travis Barker - 2 nije znao Kardashianka obznanila sretnu vijest na koncertu svog supruga, pogledajte kako je on reagirao kada je ugledao njezinu poruku!

Kardashianka je objavila fotografiju na kojoj se vide samo njihove ruke, a iako Travisa nije označila, fanovi su zbog tetovaža odmah prepoznali da se radi o slavnom rokeru.

Fotografiju je u manje od jednog dana lajkalo više od 2,8 milijuna ljudi, a Kourtneyni pratitelji u komentarima nisu skrivali oduševljenje zbog službene potvrde njihove romanse.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

 O njihovoj vezi doznalo se u siječnju ove godine, no nijedno od njih dvoje do sada nije potvrdilo da su par.

"Godinama su bili bliski prijatelji, a u vezi su već nekoliko mjeseci. Travis je očaran Kourtney već neko vrijeme", kazao je početkom godine izvor blizak paru za Us Magazine.

Kardashianka i slavni roker potaknuli su glasine o vezi nakon što u oboje na svojim Instagramima objavili fotografije s bazena Krisina imanja.

Godinama se kreću u istim krugovima i žive u istoj zatvorenoj zajednici u kalifornijskom Calabasasu. O njihovoj vezi pisalo se već i 2018. godine kada su snimljeni kako zajedno napuštaju veganski restoran u Los Angelesu, no tada su tvrdili da su samo prijatelji, a nakon toga ih se često moglo vidjeti skupa.

Barker iza sebe ima dva propala braka, s Melissom Kennedy te Shannom Moakler, s kojom ima i dvoje djece, 15-godišnju Alabamu Luellu i 17-godišnjeg Landona Ashera. Kourtney je majka troje djece šestogodišnjeg Reigna Astona, osmogodišnje Penelope i 11-godišnjeg Masona Dasha, a svima je otac Scott Disick (37), s kojim je bila u dugogodišnjoj burnoj vezi.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Bernarda Brunović Bernarda Brunović Bernarda Brunović Bernarda (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) +4 Za pjevačicu Bernardu Bruno prepreka nema (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Celebrity Nakon optužbi Nine Kraljić o nepravdi na Dori oglasila se i Bernardina obitelj: "Je li vam savjest čista?"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Senidah (Foto: Instagram) Senidah (Foto: Instagram) - 5 Senidah (Foto: Instagram) - 6 Senidah (Foto: Instagram) - 8 +3 Senidah (Foto: Instagram) - 4 Celebrity Senidah iznenadila fotkom s dečkom kojeg je godinama skrivala od javnosti, zna se i tko je on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene