Kim i Kourtney Kardashian snimljene su na plaži na otočju Turks i Caicos u bikinijima s tangama, a fotografije s odmora podijelile su i na svojim Instagramima.

Galerija


Sestre Kardashian za vikend su pobjegle na otočje Turks i Caicos, gdje su uživale s djecom na plaži.

Vezani članci Kim Kardashian Drastične promjene imidža nikada joj nisu bile problem, ali svi se pitaju što je ovo trebalo biti? Kim Kardashian - 7 Kim sebe i sestre pretvorila u metu ismijavanja starim fotkama: "Tu su imale originalna lica"

Kourtney (41) i Kim (40) snimljene u oskudnim kupaćim kostimima s tangicama koji su u prvi plan stavili njihove slavne pozadine.

U badićima su pozirale i na svojim Instagramima, no njihove uređene fotke dosta se razlikuju od onih koje su snimili paparazzi, što možete i vidjeti u našoj galeriji. 

A iako je paparazzi nisu uhvatili s njima, Kardashiankama je na odmoru društvo pravila i njihova polusestra Kendall Jenner (25), što je na Instagramu otkrila Kourtney, koja je podijelila fotku njihovih stražnjica.

Zanimljivo je da se isti dan kada je Kim otputovala na odmor sa sestrama Kanye West (43) vratio u Los Angeles nakon nekoliko mjeseci izbivanja. Moguće je da se radi o slučajnosti, no i da je Kim odlučila pobjeći od drame koju trenutačno proživljava sa svojim uskoro bivšim suprugom, od kojeg se razvodi nakon šest godina braka.

Američki mediji prenose kako se Kim već mjesecima dogovara o strategijama razvoda sa svojom odvjetnicom Laurom Wasser. Još uvijek nije poznato kada reality zvijezda planira povući taj veliki potez, no mnogi nagađaju kako bi to moglo biti tek krajem godine jer je trenutačno u pripremi njezin novi reality show te ne želi da razvod zasjeni sve.

Severina i njezin muž Igor Kojić najnovijim potezom ponovno potaknuli šuškanja o svom odnosu