Kolinda Grabar-Kitarović pojavila se na događaju u jednom zagrebačkom hotelu u crnom odijelu i sa žutom maskom.

Galerija


Bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u utorak se pojavila na predstavljanju projekta Glas žena u sportu u zagrebačkom hotelu Westin.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović Novi posao bivše predsjednice? "Priča se da ste najizglednija kandidatkinja za generalnu tajnicu NATO-a" Kolinda Grabar-Kitarović Bivša predsjednica oglasila se o navodnim Mamićevim uplatama: "Kome ove objede i lažni navodi idu u korist?"

Na događaju se pojavila u elegantnom crnom odijelu i crnoj majici s bijelim točkicama, a kombinaciju je podigla žutom maskom. Kosu je stilizirala u svoju omiljenu nisku punđu s pramenovima koji padaju preko lica, koja joj je tijekom predsjedničkog mandata postala zaštitni znak. Na skupu je održala i govor.

Zadnji put je fotkana u veljači ove godine kada se je se pridružila volonterima na Banovini i u sisačkom Caritasu je sortirala donacije za područja stradala u potresu, a otkako je prestala biti predsjednica, u veljači 2020. godine, ne pojavljuje se tako često u javnosti.

Inače, Kolinda je u ožujku ove godine dobila novi posao te je postala posebna savjetnica dekana za međunarodne projekte u Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa.

Bivša predsjednica se krajem prošle godine okušala i kao glumica i imali smo je priliku gledati u jednoj epizodi popularne humoristične serije Nove TV "Dar Mar".

Severina objavila fotku s egzotične lokacije, u zanimljivom badiću pokazala je utegnuto tijelo i guzu

Sonja Kovač podigla temperaturu fotografijom u oskudnom topiću koji joj je jedva obuzdao grudi