krizna vremena

Ključnih sedam dana: Vratili se s pomirbenog putovanja, izrazi lica ne daju puno nade da je sve među njima u redu

Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Afp 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) +0 Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Galerija

Kim Kardashian i Kanye West vratili su se s odmora na koji su otišli kako bi poradili na svom braku, a svi bruje o tome kako je slavni par pred rastavom.

Reality zvijezda Kim Kardashian pokušava spasiti brak s reperom Kanyeom Westom, a slavni par je bio na odmoru u Dominikanskoj Republici kako bi poradili na tome. Fotografi su uhvatili Kanyea i Kim s njihovo četvero djece kako se iskrcavaju iz prvatnog zrakoplova u Miamiju nakon što su sedam dana bili na obiteljskom odmoru.

Pogledaj i ovo Kanye West Već dugo ovo planira Kontroverzni reper pokreće novi biznis, za pomoć je već kontaktirao i bivšu zvijezdu filmova za odrasle!

Kim je ozbiljnog lica izašla iz aviona, a sa suprugom se odmah uputila na sljedeće putovanje, ono u Colorado. Kako kažu izvori bliski paru, Kanye i Kim su odlučili putovati zajedno kako bi imali što više privatnosti, piše Daily Mail.

Reper je prije nekoliko dana ostavio sve u šoku tijekom svojih govora u predsjedničkoj kampanji. Najprije je pisao na društvenim mrežama da želi rastavu od Kim, a potom su viđeni da se svađaju, nakon čega je ona plakala. Ispričao je i kako je slavna Kardashianka trebala pobaciti njihovu kćer North, no na kraju su se predomislili. Požalio je zbog svega, no brak im je i dalje na koljenima.

Njihovi prijatelji kažu kako je Kim umorna od svega što je proživjela sa svojim suprugom, a ne može se više nositi s njegovim epizodama koje ima zbog bipolarnog poremećaja. Kim i Kanye u braku su od 2014. godine, a zajedno imaju kćeri North (7) i Chicago (2) te sinove Sainta (4) i Psalma (1).

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene