Slomila se

To baš i nije prošlo dobro: Kim u suzama žustro raspravljala s Kanyeom, našli se prvi put nakon njegova bizarnog ispada

Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kanye West (Foto: AFP) Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) +0 Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Galerija

Kanye West žali zbog svega što je rekao u javnosti o svom braku s Kim Kardashian, a izvori bliski reperu tvrde da je svjestan koliko ju je povrijedio.

Kim Kardashian našla se sa suprugom Kanyjeom Westom u Wyomingu, kamo se konačno otputila nakon njegovih bizarnih izjava i ponašanja koje su navodno posljedica bipolarnog poremećaja popularnog repera

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 1 Najslavnija sestra Prije 17 godina postala je slavna zbog eksplicitnog videa, a danas uživa u bogatstvu s obitelji čije prezime zna cijeli svijet

No čini se kako razgovor nije protekao najbolje. Supružnici su se sastali u automobilu, a 39-godišnja Kim cijelo je vrijeme plakala i imala bolan izraz na licu. Kanye je nju i javnost šokirao izjavama kako su razmatrali opciju pobačaja u trudnoći s posljednjim djetetom i optužio ju je za aferu s reperom Meekom Millom. Kim se nakon toga oglasila na društvenim mrežama i obznanila da se njezin suprug bori s bipolarnim poremećajem, priznala da im nije lako te zamolila za razumijevanje i suosjećanje.

FOTOGRAFIJE SUSRETA POGLEDAJTE OVDJE.

To je prvi njihov susret, odnosno prvi put da su snimljeni zajedno nakon incidenta koji se dogodio u sklopu njegove najave za kandidaturu za predsjednika SAD-a.

"Kim ovo proživljava jako emotivno i iscrpljena je. Kanye ju je jako povrijedio. Nekoliko je puta pokušala doći do njega, ali on ju ignorira. Loša je situacija jako", otkrio je prije nekoliko njima blizak izvor za magazin People.

Čini se da se Kanye pokajao što je uznemirio suprugu Kim Kardashian svojim govorom na predizbornom skupu prošloga tjedna. 

"Definitivno shvaća da je uznemirio Kim. Osjeća se loše zbog toga, a očito je da jako voli svoju suprugu", istaknuli su njihovi prijatelji. Tvrde kako je reper opušteniji posljednjih nekoliko dana, no žali zbog toga što je privatne detalje o svom braku podijelio s javnosti.

Nakon govora kojim je šokirao čitav klan Kardashian, Kanye je danima imao bizarne ispade na Twitteru. Pisao je kako se pokušao razvesti od supruge jer je bio uvjeren da ga je varala. Osim toga, optužio je Kim i njezinu majku Kris Jenner da su ga pokušale odvesti liječnicima i hospitalizirati ga. Slavna Kardashianka o svemu se oglasila na društvenim mrežama.

"Kao što mnogi od vas znaju, Kanye ima bipolarni poremećaj. Svatko tko ima ili je imao takvu voljenu osobu u životu, zna koliko je to komplicirano i bolno shvatiti. On je sjajna, ali komplicirana osoba čije se riječi ponekad ne podudaraju s njegovim namjerama", napisala je Kim nedavno na Instagramu.

Inače, Kanye i Kim su u braku od 2014. godine te imaju kćeri North (7) i Chicago (2) te sinove Sainta (4) i Psalma (1).

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) +1 Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Celebrity Grubnić objavio fotku s mamom Brankom, ona u atraktivnoj haljini pokazala noge: "Svaka čast ovoj ženi"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene