novi detalji

Brak im je na koljenima zbog njegovih šokantnih ispada, prijatelji otkrili da je problem veći nego što se čini

Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Profimedia) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) +0 Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Galerija

Kanye West i Kim Kardashian navodno već godinu dana ne žive zajedno, a ona ga jednom mjesečno posjećuje na farmi kako bi vidio djecu.

Američki reper Kanye West posljednjih je dana u centru pažnje zbog kontroverznih izjava kojima je šokirao svoju suprugu Kim Kardashian, njezinu obitelj i čitav svijet, a čini se kako su problemi u njihovom braku krenuli puno ranije.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Kim je ovoga tjedna otputovala na farmu svog supruga u Wyoming kako bi raspravili situaciju u kojoj su se posljednjih nekoliko dana našli zbog njegovih bizarnih ispada. 39-godišnja reality zvijezda plakala je u automobilu tijekom žustre rasprave sa suprugom, a sudeći po tvrdnjama ljudi bliskih paru, Kim je Westu rekla da se ne vraća kući dok se njegovo zdravstveno stanje ne popravi.

Kanye se na farmu navodno odselio prije skoro godinu dana, a Kim ga je s djecom posjećivala jednom mjesečno. "Ne provode puno vremena zajedno jer se on odlučio preseliti u Wyoming, a njegova je obitelj ostala u Los Angelesu. Na farmi živi jer smatra kako to okruženje dobro utječe na njegovu kreativnost", istaknuo je izvor blizak paru za časopis People.

Podsjetimo, Kanye je Kim i čitavu javnost šokirao izjavama kako su razmatrali opciju pobačaja u trudnoći s posljednjim djetetom i optužio ju je za aferu s reperom Meekom Millom. Kim se nakon toga oglasila na društvenim mrežama i obznanila da se njezin suprug bori s bipolarnim poremećajem, priznala da im nije lako te zamolila za razumijevanje i suosjećanje.

Obitelj Kardashian pokušava njihovu djecu zaštititi od svega što se zbiva s njihovim roditeljima u javnosti, a prema navodima njihovih prijatelja, Kim je već od svega isrcpljena. Kim i Kanye u braku su od 2014. godine, a zajedno imaju kćeri North (7) i Chicago (2) te sinove Sainta (4) i Psalma (1).

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Roman Abramovič (Foto: AFP) Celebrity Milijarder ni ovoga ljeta nije zaobišao Hrvatsku, uhvatili ga u šetnji Dubrovnikom u koji je uplovio na luksuznoj jahti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene