neobičan propust

Pokušala uvjeriti da joj brak nije u tolikoj krizi pa napravila jednu veliku pogrešku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian i Kanye West vjenčali su se 25. svibnja 2014. u Firenci, gdje su začeli prvu kćer North.

Kim Kardashian (39) i Kanye West (43) proživljavaju bračne probleme posljednjih tjedana pred očima javnosti, a ona pokušava utišati glasine o razvodu.

Pogledaj i ovo Cristiano Ronaldo - 1 od pjevačica do nogometaša Ovo su najplaćenija lica na Instagramu: Od cifre koju dobiju za samo jednu objavu, zavrtjet će vam se u glavi!

Naime, najprije je reper napisao na društvenim mrežama da želi rastavu od Kim, a potom su viđeni da se svađaju, nakon čega je ona plakala. Kardashianka sada želi pokazati da je njihov brak čvršći nego što se čini pa se prisjetila njihova vjenčanja. 

Reality zvijezda podijelila je na Instagramu fotografije sa svadbe, no njezini pratitelji su zamijetili jedan detalj. Na sve tri slike je Kim. Na jednoj se oblači i ima tek najlonke i gaćice, dok na drugima nosi vjenčanicu. Ipak, ni na jednoj fotografiji nema njezina supruga Kanyea. 

Par se vjenčao u Firenci 25. svibnja 2014. kada je njihova kći North imala 11 mjeseci. Kim i Kanye odabrali su Italiju za svoju raskošnu svadbu baš zato što su tamo začeli North. Kardashianka je mijenjala četiri haljine tijekom vjenčanja. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy 86th birthday to my grandma Mary Jo. Last week we celebrated my sweet grandma and she hasn’t left her house since January. First she was sick and then Covid lockdown. So we got her best friends tested and driven up from San Diego to celebrate MJ. We even had her favorite piano player and singer from San Diego come to perform. It was such a magical day and grandma you deserve the best!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Par ima i kćer Chicago (2) te sinove Sainta (4) i Psalma (1). Prema pisanju američkih medija, Kim i Kanye ne žive skupa već godinu dana. Reper navodno boravi na farmi u Wyomingu, a Kardashianka ga jednom mjesečno posjećuje s djecom. 

Kim trenutačno sa sestrama Kylie Jenner, Kourtney i Khloe Kardashian te majkom Kris boravi u vili u Malibuu kako bi se malo odmorila od bračne drame. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene