uživa kao nikad dosad

Oborila s nogu poznatog chefa i njegovu obitelj: Od slatkice je postala fatalna zavodnica kada je razorila zaruke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katie Holmes i Emilio Vitola Jr. se ne odvajaju jedno od drugog, a nakon strastvenih poljupaca na ulici sada su uživali u ručku s njegovim ocem.

Čini se da veza Katie Holmes (41) i poznatog njujorškog chea Emilija Vitola Jr. (33) brzo napreduje, a glumica nikada prije nije izmjenjivala nježnosti s nekim muškarcem kao s njim posljednjih tjedana. 

Pogledaj i ovo Suri Cruise majčina preslika Kći koju Tom Cruise uopće ne viđa izrasla je u pravu ljepoticu, a očito je i dobro prihvatila da samo na slavnu majku može računati!

Novopečeni par je dosad nekoliko puta viđen kako izmjenjuje strastvene poljupce na ulici dok su sada bili na ručku u Emilijevom restoranu u New Yorku s njegovim ocem Emilijem Vitolom Sr. Glumica i chef su uživali u specijalitetu, kako se vidi na fotografijama, a čini se da je on uzeo pauzu od posla kako bi se družio sa svojom djevojkom. 

Katie je prekrila oči sunčanim naočalama kako ju ne bi prepoznali, no to joj nije uspjelo. Prema pisanju američkih medija, veza Holmes i Vitole brzo napreduje, pa je tako već upoznala i njegovu obitelj koju je osvojila. Čini se da nitko ne tuguje za Emilijevom zaručnicom Rachel Emmons (24) koju je chef bezosjećajno ostavio putem SMS-a i to tek kada su se u javnosti pojavile njegove fotografije s Katie. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We had a wonderful time making #TheSecretMovie Thank you @thesecret365 for making it such a special experience 💕 @mrjerryoc @joshlucas @therealandytennant If you know what you want, you can manifest your dreams. Believe again with #TheSecretMovie available on Apple TV and everywhere you rent movies July 31st.

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Rachel je saznala za njegovu prevaru preko medija i ostala u šoku jer su živjeli skupa i pripremali vjenčanje. Nakon svega se preselila natrag roditeljima i boli ju stalno gledati fotografije Emilija i Katie dok izmjenjuju nježnosti u javnosti. 

Javnost je iznenadilo ponašanje Holmes, koju su ranije nazivali holivudskom slatkicom, te komentiraju kako joj sada prije pristaje nadimak fatalne zavodnice i razaračice veza. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene