Katie Holmes i Emilio Vitola Jr. se ne odvajaju jedno od drugog, a nakon strastvenih poljupaca na ulici sada su uživali u ručku s njegovim ocem.

Galerija


Čini se da veza Katie Holmes (41) i poznatog njujorškog chea Emilija Vitola Jr. (33) brzo napreduje, a glumica nikada prije nije izmjenjivala nježnosti s nekim muškarcem kao s njim posljednjih tjedana. 

Vezani članci Tom i Suri Cruise I dalje se ne viđa s tatom zbog njegove kontroverzne vjere, a sve više sliči na svoju prelijepu majku Katie Holmes - 1 Ekipa serije "Dawson's Creek" 23 godine kasnije: Tragedije i razvodi obilježili su živote uspješne glumačke postave

Novopečeni par je dosad nekoliko puta viđen kako izmjenjuje strastvene poljupce na ulici dok su sada bili na ručku u Emilijevom restoranu u New Yorku s njegovim ocem Emilijem Vitolom Sr. Glumica i chef su uživali u specijalitetu, kako se vidi na fotografijama, a čini se da je on uzeo pauzu od posla kako bi se družio sa svojom djevojkom. 

Katie je prekrila oči sunčanim naočalama kako ju ne bi prepoznali, no to joj nije uspjelo. Prema pisanju američkih medija, veza Holmes i Vitole brzo napreduje, pa je tako već upoznala i njegovu obitelj koju je osvojila. Čini se da nitko ne tuguje za Emilijevom zaručnicom Rachel Emmons (24) koju je chef bezosjećajno ostavio putem SMS-a i to tek kada su se u javnosti pojavile njegove fotografije s Katie. 

Rachel je saznala za njegovu prevaru preko medija i ostala u šoku jer su živjeli skupa i pripremali vjenčanje. Nakon svega se preselila natrag roditeljima i boli ju stalno gledati fotografije Emilija i Katie dok izmjenjuju nježnosti u javnosti. 

Javnost je iznenadilo ponašanje Holmes, koju su ranije nazivali holivudskom slatkicom, te komentiraju kako joj sada prije pristaje nadimak fatalne zavodnice i razaračice veza. 

Indira pozirala u krevetu i usput pokazala kako joj izgleda spavaća soba, njezini obožavatelji zadivljeni su viđenim