ništa im ne smeta

"Pali" strastveni poljupci na ulici: Ne odvaja se od novog dečka kojeg je njegovoj zaručnici otela uoči svadbe

Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) +0 Tom Cruise i Katie Holmes (Foto: Getty) Galerija

Katie Holmes i Emilio Vitolo ne odvajaju se jedan od drugoga posljednjih dana, a sudeći prema glumičinim prijateljima, presretna je u novoj vezi.

Glumica Katie Holmes i njezin novi dečko Emilio Vitolo Jr. nerazdvojni su posljednjih dana, još otkako je na vidjelo izašla vijest o njihovoj vezi. Novopečeni par česta je meta fotografa, no ne daju se smesti.

Pogledaj i ovo Suri Cruise majčina preslika Kći koju Tom Cruise uopće ne viđa izrasla je u pravu ljepoticu, a očito je i dobro prihvatila da samo na slavnu majku može računati!

Uhvatili su ih u strastvenom poljupcu ispred Emilijeva obiteljskog restorana u New Yorku, a 41-godišnja glumica nježno je zagrlila svog 33-godišnjeg dečka.

Njezini prijatelji ispričali su za američke medije kako je Katie zaljubljena poput tinejdžerice, a u novoj vezi je presretna unatoč brojnim glasinama koje već danima kruže internetom.

Emilio je naime bio zaručen s dizajnericom Rachel Emmons, a Katie joj je otela budućeg supruga pred nosom. Rachel je navodno traumatizirana zbog iznenadnog prekida, ona i Emilio bili su zajedno dvije godine, a zaručili su se prije godinu dana. Vijest da ju je Emilio prevario i da ne želi više biti s njom saznala je iz medija.

Holmes se prije godinu dana rastala od bivšeg dečka Jamieja Foxxa, a od 2006. do 2012. godine je bila udana za Toma Cruisea i s njime je dobila kćer Suri.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene