Katie Holmes i Emilio Vitolo ne odvajaju se jedan od drugoga posljednjih dana, a sudeći prema glumičinim prijateljima, presretna je u novoj vezi.

Galerija


Glumica Katie Holmes i njezin novi dečko Emilio Vitolo Jr. nerazdvojni su posljednjih dana, još otkako je na vidjelo izašla vijest o njihovoj vezi. Novopečeni par česta je meta fotografa, no ne daju se smesti.

Vezani članci Tom i Suri Cruise I dalje se ne viđa s tatom zbog njegove kontroverzne vjere, a sve više sliči na svoju prelijepu majku Katie Holmes - 1 Ekipa serije "Dawson's Creek" 23 godine kasnije: Tragedije i razvodi obilježili su živote uspješne glumačke postave

Uhvatili su ih u strastvenom poljupcu ispred Emilijeva obiteljskog restorana u New Yorku, a 41-godišnja glumica nježno je zagrlila svog 33-godišnjeg dečka.

Njezini prijatelji ispričali su za američke medije kako je Katie zaljubljena poput tinejdžerice, a u novoj vezi je presretna unatoč brojnim glasinama koje već danima kruže internetom.

Emilio je naime bio zaručen s dizajnericom Rachel Emmons, a Katie joj je otela budućeg supruga pred nosom. Rachel je navodno traumatizirana zbog iznenadnog prekida, ona i Emilio bili su zajedno dvije godine, a zaručili su se prije godinu dana. Vijest da ju je Emilio prevario i da ne želi više biti s njom saznala je iz medija.

Holmes se prije godinu dana rastala od bivšeg dečka Jamieja Foxxa, a od 2006. do 2012. godine je bila udana za Toma Cruisea i s njime je dobila kćer Suri.

Vladala je pistama prije više od 50 godina i bila je sinonim za mršavost, a evo kako danas izgleda jedna od najvećih modnih ikona