Teško razdoblje

Holivudska zvijezda otela joj je zaručnika na brutalan način, ali ona se trudi sakriti traumu i ponaša se kao da je sve dobro

Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Katie Holmes (Foto: Profimedia) Galerija

Fotografija Rachel Emmons osvanula je na Instagramu prvi put nakon što je iz medija saznala da joj je Katie Holmes otela zaručnika.

Bivša zaručnica novog dečka glumice Katie Holmes, 24-godišnja dizajnerica Rachel Emmons na najnovijim fotografijama izgleda bezbrižno i sretno, unatoč činjenici da joj je holivudska zvijezda preotela muškarca netom prije vjenčanja.

Pogledaj i ovo Katie Holmes (Foto: Profimedia) ništa im ne smeta "Pali" strastveni poljupci na ulici: Ne odvaja se od novog dečka kojeg je njegovoj zaručnici otela uoči svadbe

Naime, nakon što je otkriveno da 41-godišnja Katie ljubi 33-godišnjeg kulinarskog chefa Emilija Vitola mlađeg i nakon što su snimljeni kako se ljube na ulicama New Yorka, Rachel se otputila u Sjevernu Kaliforniju kako bi proslavila prijateljičin rođendan, a pretpostavlja se i kako je poželjela odmaknuti se od cijele situacije.

Rachel je navodno traumatizirana zbog iznenadnog prekida, ona i Emilio bili su zajedno dvije godine, a zaručili su se prije godinu dana. Vijest da ju je Emilio prevario i da ne želi više biti s njom saznala je iz medija.

Njezina prijateljica i glumica Alexandrea Meyer objavila je fotografiju na kojoj zajedno poziraju, dok Rachel ima na licu široki osmijeh i na njemu nema tragova tuge ili razočaranja. Ipak, da joj nije svejedno pokazuje činjenica da je sa svog Instagrama obrisala sve objave na kojima je bio i njezin, sada već bivši zaručnik.

Katie je prije Emilija bila u vezi s 52-godišnjim kolegom Jamiejem Foxxom, a prekid ju je navodno bio slomio. Njoj bliski izvori tvrde da se sada ponaša poput zaljubljene tinejdžerice jer je Emilio zbog nje ostavio zaručnicu kako bi mogao biti s njom, i daje joj nešto što joj Jamie nije mogao dati.

"Katie i Emilio su se upoznali preko zajedničkog prijatelja i prijateljski su se družili još od listopada prošle godine. Katie je definitivno znala da Emilio ima zaručnicu i upustila se s njim u vezu dok je on još živio s Rachel. Veza im je postala ozbiljnija u ožujku ove godine, nakon što se ona vratila Ohia gdje je provodila karantenu sa svojom obitelji", izjavio je izvor za Daily Mail.

Katie je od 2006. do 2012. godine bila udana za Toma Cruisea s kojim je dobila kćer Suri, a nakon toga je počela hodati sa Jamiejem i s njim je bila sve do 2019. godine, iako nikada nisu službeno potvrdili da su zajedno.  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene