Slomio joj srce

Bio je zaručen i trebao pred oltar, a onda su svijet obišle ove fotografije pa je djevojku ostavio preko poruke

Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Instagram) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Cruise Holmes (Foto: Getty) Tom Cruise, Katie Holmes (Foto: Getty) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) +1 Katie Holmes (Foto: AFP) Galerija

Novi dečko Katie Holmes, Emilio Vitolo, trebao se vjenčati sa svojom djevojkom, no njegova nova veza s glumicom sve je prekinula.

Prije nekoliko dana otkriveno je kako je holivudska glumica Katie Holmes ponovno zaljubljena te uživa u novoj romansi, a sada na vidjelo izlaze detalji o životu odabranika njezina srca, 33-godišnjeg ugostitelja Emilija Vitola Jr.-a.

Pogledaj i ovo Tom i Suri Cruise je li moguće? Legendarni glumac zbog bizarnog kulta nije vidio kćer već deset godina, a sada je napokon odlučio to promijeniti?

Daily Mail piše kako je Vitolo bio zaručen te je trebao pred oltar sa svojom djevojkom, no ostavio ju je putem SMS-a na dan kada su njegove fotografije s glumicom objavljene u američkim medijima. Za Rachel Emmons (24) Emilio je bio sve na svijetu, no fotografije njegove nove veze slomile su joj srce. Prema riječima njezinih prijatelja, prevario ju je upravo s Katie, a o svemu je saznala iz medija.

"Sve dok vijesti nisu obišle svijet, Rachel nije imala pojma što se događa. On je varalica i ovo nije sretan završetak jedne priče", ističu Rachelini prijatelji. Dizajnerica je posvetila svoj život Emiliju, a par je i živio zajedno od svibnja prošle godine te su imali psa zajedno. Veza s Holmes sve je prekinula, a Rachel se nakon planova o vjenčanju na kraju preselila natrag kod roditelja.

Katie Holmes je prije nekoliko dana snimljena kako sjedi Emiliju u krilu dok izmjenjuju nježnosti i poljupce nakon večere u jednom restoranu na Manhattanu i pritom se nisu obazirali na znatiželjne poglede drugih gostiju i prolaznika. Emilio nije mogao prestati zaljubljeno gledati u Katie, a par nije skidao osmijehe s lica. Glasine o njihovoj vezi krenule su početkom mjeseca kada su prvi put viđeni zajedno na večeri, kada je Emilio grlio svoju osam godinu stariju djevojku u javnosti.

Emilio je vlasnik restorana Ballato, koji je popularan među brojnim zvijezdama kao što su Whoopi Goldberg, Joe Jonas, Justin Bieber, Rihanna i Bradley Cooper, a posao je naslijedio od oca.

Od 2006. do 2012. godine Katie je bila u braku s glumcem Tomom Cruiseom, s kojim je počela izlaziti 2005. godine, nakon čega je uskoro postala dio kontroverzne scijentološke crkve kojoj on pripada. S njim je dobila i danas 14-godišnju kćer Suri, koju Tom ne želi vidjeti jer su nakon razvoda Katie i ona napustile scijentologiju zbog toga što se bojala te organizacije.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Grant Hugh Grant (Foto: Getty Images) Hugh Grant (Foto: Profimedia) Hugh Grant (Foto: Getty Images) +6 Hugh Grant (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Svojom je pojavom lomio srca djevojaka diljem svijeta, a nekad zakleti neženja danas misli da je ružan i star

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene