41-godišnja Katie Holmes prije godinu dana rastala se od bivšeg dečka Jamieja Foxxa, a čini se kako joj na ljubavnom planu sada cvjetaju ruže.

Galerija


Sudeći prema komentarima njezinih prijatelja, glumica Katie Holmes (41) zaljubljena je poput tinejdžerice u svog novog dečka Emilija Vitola (33), a novi par strasti ne skriva ni u javnosti. Fotografi su ih uhvatili na ulicama Manhattana kako izmjenjuju nježnosti i ljube se, a nisu se skrivali ni pred kime.

Vezani članci Tom i Suri Cruise I dalje se ne viđa s tatom zbog njegove kontroverzne vjere, a sve više sliči na svoju prelijepu majku Katie Holmes - 1 Ekipa serije "Dawson's Creek" 23 godine kasnije: Tragedije i razvodi obilježili su živote uspješne glumačke postave

41-godišnja Katie prije godinu dana rastala se od bivšeg dečka Jamieja Foxxa, a čini se kako joj na ljubavnom planu sada cvjetaju ruže. Brojni njezini poznanici kažu kako je sretnija no ikada, a u sreći joj ne smetaju ni medijski napisi o njezinu dečku.

Emilio je naime bio zaručen s dizajnericom Rachel Emmons, a Katie joj je otela budućeg supruga pred nosom. Rachel je navodno traumatizirana zbog iznenadnog prekida, ona i Emilio bili su zajedno dvije godine, a zaručili su se prije godinu dana. Vijest da ju je Emilio prevario i da ne želi više biti s njom saznala je iz medija.

Katie je od 2006. do 2012. godine bila udana za Toma Cruisea i s njime je dobila kćer Suri, a nakon toga je počela hodati sa Jamiejem i s njim je bila sve do 2019. godine, iako nikada nisu službeno potvrdili da su zajedno.

Tragičan kraj jedne od najljepših glumica s ovih prostora: Liječnici su je našli na podu okruženu špricama, prizor ih je šokirao