nije bio sam

Nekad je punio medijske stupce burnim ljubavnim životom, koji su obilježile dvije tragedije, a sada je snimljen u javnosti nakon dugo vremena

Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Facebook 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Josip Radeljak (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Josip Dikan Radeljak, Ivana Stanojević (FOTO: Instagram, Pixsell) Josip Radeljak (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) +0 Josip Radeljak (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Galerija

Josipa Radeljaka Dikana fotografi su nakon dugo vremena snimili u centru Zagreba, a prošetao je u poznatom društvu.

Poduzetnik Josip Radeljak Dikan (78) snimljen je u šetnji Zagrebom nakon dugo vremena.

Pogledaj i ovo Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić - 6 Isprobavali su specijalitete Dikan je pokazao romantičnu stranu i otkrio kamo je na advent odveo svoju dragu, ona zadovoljni osmijeh s lica nije skidala!

Fotografi su ga ulovili na špici, gdje Dikan ima stan, a bio je u društvu hrvatskog nezavisnog zastupnika u Europskom parlamentu Mislava Kolakušića.

I dok je nekad punio medijske stupce svojim burnim vezama, o njegovu ljubavnom životu trenutačno se ne zna ništa i na Facebooku mu piše kako nije u vezi.

Dikan iza sebe ima tri propala braka. Prva supruga bila mu je popularna jugoslavenska glumica Desanka Beba Lončar, s kojom je dobio sina Lea.

Nakon nje je 2000. godine oženio glumicu Enu Begović, s kojom je dobio kćer Lanu. Ena je iste godine poginula u prometnoj nesreći na Braču.

Njegova treća supruga bila je voditeljica Vlatka Pokos. Vjenčali su se 2004. godine, a svoj buran brak okončali su 2007., kada je Dikan pred očima javnosti izbacio Vlatku iz stana.

Poduzetnik je bio u vezi s glumicom Dolores Lambašom kada je ona 2013. godine poginula u prometnoj nesreći, a nakon nje ga se povezivalo s Beograđankom Ivanom Stanojević, no nikada nisu potvrdili da su par.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Iva Šarić - 3 +0 Iva Šarić Celebrity Atraktivna zaručnica Brune Petkovića u badiću pokazala savršenu liniju, otkrila je i gdje se trenutno nalazi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene