Bijesni ispad

Dikan objavio snimku okršaja sa zaštitarima i najavio odlazak iz Hrvatske: Obrušio se na državu, crkvu, policiju

Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Facebook 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) +0 Josip Radeljak (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Galerija

Došao je dan da se zauvijek pozdravimo, dragi Facebook prijatelji, napisao je Radeljak na Facebooku, gdje je objavio podužu poruku uz video.

Poduzetnik Josip Radeljak Dikan na svom se Facebooku požalio na državu i na policiju nakon što su ga zaštitari iznijeli iz stana koji su zapečatili.

Pogledaj i ovo Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić - 6 Isprobavali su specijalitete Dikan je pokazao romantičnu stranu i otkrio kamo je na advent odveo svoju dragu, ona zadovoljni osmijeh s lica nije skidala!

"Molim, proširite ovo razbojništvo među vašim, a time i mojim prijateljima. Ovo je moj posljednji Facebook post dok sam još u Hrvatskoj. Došao je dan da se zauvijek pozdravimo, dragi Facebook prijatelji", započinje Radeljak u svojoj objavi te nastavlja:

"Ja odustajem od ovakve Hrvatske i ne želim više sudjelovati ni u jednom obliku života u ovoj komunizmom opustošenoj i samo još divljaštvom obdarenoj balkanskoj zemlji. Jutros sam napokon poslije duge i neuspješne pravosudne borbe s četnicima u Hrvatskoj, doživio i zadnju potvrdu svojoj odluci, da se i opet odselim iz ove septičke jame od zemlje".

Nakon brojnih uvreda na račun države najavio je kako se seli u dijasporu. Dikan se inače godinama spori za imovinu, a jedan od sporova imao je i sa svojom majkom, koja je preminula prošle godine.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Getty Images) Russell Crowe (Foto: Getty) +0 Russell Crowe (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Prije 20 godina bio je jedan od najzgodnijih glumaca, a danas bismo na prvu teško mogli pogoditi o kome je riječ

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene