otvorila dušu

Vlatka Pokos progovorila o svojem odnosu s Lanom Radeljak: "Zauvijek će biti dio mene i nitko mi to ne može oduzeti"

Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) +0 Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Galerija

Vlatka Pokos je dala intervju za časopis Gloria u kojemu je otkrila u kakvom je odnosu s bivšim suprugom Josipom Radeljakom i njegovom djecom Lanom i Leom.

Bivša voditeljica Vlatka Pokos (51), koja zadnjih nekoliko godina živi i radi u Kanadi, dala je veliki Intervju za časopis Gloria u kojemu je, između ostalog, otkrila i u kakvom je odnosu s kćeri svojeg bivšeg supruga Josipa Radeljaka (78) i pokojne Ene Begović, 20-godišnjom Lanom.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 4 Ekskluzivno za in magazin! Vlatka Pokos priznala nam je da je ponovno zaljubljena, evo što je otkrila o svom novom odabraniku!

Pokos i Radeljak bili su u braku od 2004. do 2007. godine, tijekom čega je ona preuzela ulogu majke njegovoj kćeri.

"S Lanom nemam nikakav kontakt od njene sedme godine. U mojim mislima je svaki dan. I vrlo često u snovima. Lana će zauvijek biti dio mene i nitko mi to ne može oduzeti", kazala je Vlatka koju je nakon razvoda od Radeljaka njegov sin Leo tužio za iznos od 306 tisuća kuna koje je ona navodno potrošila s njegovih i očevih kartica. Tužba je odbačena tek nakon 13 godina dugog sudskog spora.

"Ova presuda donesena je prije šest mjeseci nakon duge pravosudne borbe i revizije slučaja na Vrhovnom sudu. Nema tu neke velike satisfakcije, samo jedna briga manje. Nažalost, bivši suprug me sudski progoni već 14 godina iako sam iz tog braka, doslovno, izašla bez ičega. Od nekih ljudi se jako teško razvesti jer ne mogu prihvatiti gubitak i žele vas uništiti", prokomentirala je za Gloriju te je dodala da ne osjeća trijumf, već olakšanje.

Otkrila je i da se cijepila protiv koronavirusa te da se nada kako će ove godine uspjeti posjetiti Hrvatsku u čemu su je prošle godine spriječile stroge mjere i kompliciran povratak u Kanadu.

Osvrnula se i na svoj posao u trgovini modne kuće Dior u Torontu kojoj se zaposlila nakon preseljenja, a priznala je da o tome nije htjela javno pričati zbog zaštite brenda, a ne zato što se sramila što radi kako su, kaže, znali komentirati u Hrvatskoj.

Vlatka je Dior spomenula i u svojoj knjizi "Život u raju". Otkrila je da je u trgovini tog brenda u Rimu upoznala čovjeka s kojim je prevarila muža Josipa Radeljaka Dikana dok joj je on kupovao baloner.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) +1 Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Nekad i sad Godinu dana se skrivala, nitko je nije vidio sve dosad: Kakva je to ljepotica nekad bila, a onda je dobro pretjerala s operacijama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene