Život Dolores Lambaše naglo je ugašen u 33. godini u automobilskoj nesreći kod Slavonskog Broda.

Galerija


Tragično preminula glumica danas bi slavila 38. rođendan.

Vezani članci Prometna nesreća u kojoj je sudjelovao Fabrizio Radin - 3 Istarski župan sudjelovao u prometnoj nesreći, sudarila se tri automobila i dva motocikla Ivo Gregurević (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Ivo Gregurević 2013. godine oprostio se od svoje velike ljubavi Dolores Lambaše

Nažalost, život Dolores Lambaše naglo je ugašen u 33. godini u automobilskoj nesreći.

Podsjetimo, Dolores se tog kobnog dana 2013. godine vraćala iz Beograda s kolegom Stojanom Matavuljem. Na autocesti A3 kod Velike Kopanice Matavulj je udario u stražnji dio drugog automobila, a od siline udarca Dolores je ispala iz automobila te zadobila teške ozljede.

Ubrzo je prevezena u bolnicu, no podlegla je ozljedama istog dana oko 14 sati. Matavulj je zbog nesreće u zatvoru proveo osam mjeseci. Kao uzroci nesreće navedeni su umor, neprilagođena brzina i alkohol.

Matavulj i Lambaša vraćali su se iz Beograda, s kazališne predstave, a pri povratku su odlučili posjetiti glumčeva prijatelja Željka Sladetića u Iloku. Tamo su uslijedili obilazak vinskog podruma i zabava, pa su glumci odlučili tamo i prenoćiti. Ipak, iz još nepoznatih razloga, u jednom su trenutku usred noći odlučili krenuti na put.

Dolores Lambaša rođena je 1981. godine u Šibeniku, a tamo je i pokopana. Kolege su za nju imali samo riječi hvale nazivajući ju karizmatičnom, talentiranom i ambicioznom, a glumicu je krasila i bezvremenska ljepota, koja joj je itekako pomagala u poslovnim, ali i privatnim prilikama. Iako je bila mlada, glumica se trudila izgledati starije, a uvijek je birala i starije partnere.

Tako je šira javnost za Dolores saznala zbog veze s legendarnim glumcem Ivom Gregurevićem koja je trajala pet godina. Nakon prekida s Gregurevićem zaljubila se u poznatog zavodnika Franu Lasića, no ljubav je potrajala dvije godine.

Nakon njega bilo je očito kako se Dolores zasitila glumaca, pa je odlučila potražiti sreću s poduzetnikom Josipom Dikanom Radeljakom. Bila je to njezina posljednja veza, koja je potrajala četiri godine, no burno je završila nekoliko mjeseci prije njezine smrti.

Iako je pred njom bila sjajna karijera, sudbina je upetljala svoje prste, no Dolores će uvijek biti zapamćena kao odlična glumica koja je bila na najboljem putu da postane prava diva...

Napio se, oženio, a sada požalio? Holivudski glumac traži poništenje braka nakon samo 4 dana