Jessica Alba ispričala je kako nije smjela pogledati u oči kolege sa snimanja serije "Beverly Hills 90210" da ju ne bi izbacili sa seta.

Galerija


Holivuska slatkica Jessica Alba se prije svjetskog uspjeha filmovima u kojima je glumila glavne uloge pojavila u dvije epizode kultne serije "Beverly Hills 90210", a sada je otkrila kako joj je bilo na snimanju.

Vezani članci Jessica Alba Na gole scene ne pristaje, rublje joj skidaju kompjuterski, a malo tko zna koja je njezina velika strast Chrissy Teigen, Jessica Alba Tko je s kime pio, plesao, tko je koga hranio: Pogledajte kako su se zvijezde zabavljale kad su se kamere ugasile

39-godišnja Alba kaže kako glumci sa seta nisu bili prijateljski nastrojeni prema njoj dok je glumila trudnu tinejdžericu Leanne 1998. godine. Ističe i da čak glavne glumce nije smjela pogledati u oči dok su zajedno snimali.

"Nisam čak smjela pogledati u oči glavnu glumačku ekipu, što je dosta čudno obzirom da snimate scenu s njima. Objasnili su mi da će me izbaciti sa seta ako nekoga od njih pogledam", ispričala je Jessica.

Jason Priestly, Jennie Garth, Ian Ziering, Brian Austin Green, Tori Spelling, Luke Perry i Shannen Doherty samo su neki od glavnih glumaca koje smo gledali u legendarnoj seriji, no Alba nije prva glumica koja je progovorila o neugodnostima na snimanju.

Tiffani Thiessen koja je u seriji utjelovila Valerie Malone ispričala je 2012. godine kako Garh i Spelling nisu bile ljubazne prema njoj cijelo snimanje. AnnaLynne McCord također se požalila na atmosferu tijekom snimanja, a ona je istaknula kako im je vratila jednakim stavom kada je shvatila da su hladne i bezobrazne prema njoj.

Njezin Instagram vrvi atraktivnim fotografijama: Gledamo je u novoj ''Farmi'', a svi je već dobro znaju od ranije