Ma koja je koja?

Holivudska slatkica i njezina kći zaplesale u istim outfitima i postale pravi hit, koreografijom oborile s nogu!

Jessica Alba i Cash Warren (Foto: AFP) Jessica Alba i Cash Warren (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Alba i Cash Warren (Foto: AFP) Jessica Alba (Foto: AFP) Jessica Alba - 1 +0 Jessica Alba (Foto: Instagram) Galerija

Jessica Alba pokazala je da još uvijek ima ono nešto i da plesom obara s nogu.

Holivudska glumica Jessica Alba zaplesala je u svome dvorištu, i to u društvu 11-godišnje kćeri Honor, za koju bi mnogi na prvu pomislili da joj je sestra.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Ovo morate vidjeti! Pogledajte zašto je Šuput zamolila sve da zaplješću Franki Batelić, razlog je zbilja poseban!

38-godišnja Jessica jedna je od onih koja nije mogla odoljeti čarima popularne aplikacije TikTok, pa je s kćeri zaplesala uvježbanu koreografiju na pjesmu "Hustle & Flow" i tako oduševila pratitelje. Majka i kći za tu su prigodu uskladile i odjevne kombinacije, a odlučile su se za jednake kupaće kostime, košulje i slamnate šešire. S obzirom na Jessicinu sitniju građu, doista je teže u videu procijeniti tko je tko.

Jessica je Honor dobila u braku s Cashom Warrenom, a uz nju ima i 8-godišnju Haven i 2-godišnjeg Hayesa. Obitelj je zajedno u izolaciji u svom domu u Los Angelesu čija se vrijednost procjenjuje na 10 milijuna dolara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Dio svakodnevice često dijeli na društvenim mrežama, pa je tako nedavno objavila i video u kojem je zaplesala sa suprugom, a sa svojim obožavateljicama često dijeli savjete o njezi kože i ljepoti. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lily Allen (Foto: Getty Images) Lily Allen (Foto: Getty Images) Lily Allen (Foto: Getty Images) Lily Allen (Foto: Getty) +1 Lily Allen (Foto: Profimedia) Celebrity Pjevačica je prvo izazivala u toplesu, a sad je fanove počastila fotkom na kojoj je potpuno gola

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene