Jessica Alba pokazala je da još uvijek ima ono nešto i da plesom obara s nogu.

Galerija


Holivudska glumica Jessica Alba zaplesala je u svome dvorištu, i to u društvu 11-godišnje kćeri Honor, za koju bi mnogi na prvu pomislili da joj je sestra.

Vezani članci Marion Crampe Plesom uspjela hipnotizirati publiku diljem svijeta, svi se dive njezinoj eleganciji Ples na lijesu Zaplesala na lijesu pokojnika, ljudi komentiraju: ''To se zove posljednji ispraćaj!''

38-godišnja Jessica jedna je od onih koja nije mogla odoljeti čarima popularne aplikacije TikTok, pa je s kćeri zaplesala uvježbanu koreografiju na pjesmu "Hustle & Flow" i tako oduševila pratitelje. Majka i kći za tu su prigodu uskladile i odjevne kombinacije, a odlučile su se za jednake kupaće kostime, košulje i slamnate šešire. S obzirom na Jessicinu sitniju građu, doista je teže u videu procijeniti tko je tko.

Jessica je Honor dobila u braku s Cashom Warrenom, a uz nju ima i 8-godišnju Haven i 2-godišnjeg Hayesa. Obitelj je zajedno u izolaciji u svom domu u Los Angelesu čija se vrijednost procjenjuje na 10 milijuna dolara.

Dio svakodnevice često dijeli na društvenim mrežama, pa je tako nedavno objavila i video u kojem je zaplesala sa suprugom, a sa svojim obožavateljicama često dijeli savjete o njezi kože i ljepoti. 

Pjevačica je prvo izazivala u toplesu, a sad je fanove počastila fotkom na kojoj je potpuno gola