jedna od najseksi žena

Na gole scene ne pristaje, rublje joj skidaju kompjuterski, a malo tko zna koja je njezina velika strast

Jessica Alba i Cash Warren (Foto: AFP) Jessica Alba i Cash Warren (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Alba i Cash Warren (Foto: AFP) +0 Jessica Alba (Foto: AFP) Galerija

Jessica Alba puno pažnje pridaje zdravom životu jer je kao dijete nekoliko puta godišnje imala upalu pluća i borila se s astmom.

Jessica Alba, koja slavi 39. rođendan, već kao dijete zainteresirala se za glumu. 

Pogledaj i ovo Jessica Alba (Foto: Instagram) nije prva koja se žali Ispričala neočekivane detalje sa snimanja kultne serije, evo što nikako nije smjela raditi

Naime, kao 11-godišnjakinja nagovorila je mamu da ju odvede na natjecanje na Beverly Hillsu. Na njemu je pobijedila i dobila prvu nagradu, besplatne satove glume. Uskoro je dobila svog agenta, a s 13 godina dobila je prvu ulogu u filmu "Ljetno kampiranje".

Alba se pojavila i u nekoliko reklama, među kojima su bile one za popularnu konzolu Nintendo i odjeću J. C. Penney. Glumica često ističe kako je prvo zaplivala, a tek onda prohodala, jer je njezina majka Catherine radila kao spasiteljica. 

Jessica se nije umislila kada je postala poznata diljem svijeta zbog filmova "Honey", "Fantastična četvorka" i "Valentinovo". Glumica je 2011. pokrenula i tvrtku The Honest Company, koja se bavi proizvodnjom proizvoda široke potrošnje, među kojima su dječje pelene i kozmetika. Rekla je da ju je rođenje njezine kćeri Honor inspiriralo na to. Samo godinu dana kasnije zbog svoje je kompanije nominirana za najmoćniju ženu godine. 

Alba je istaknula kako joj u pokretanju i rastu kompanije nije pomogla njezina slava. "Puno ljudi može biti zvijezda, ne morate imati neki talent da biste to bili. Važnija je odlična ideja", rekla je glumica, koja često ističe da proizvodi njezine tvrtke nemaju štetne sastojke. 

Vrijednost kompanije 2017. procijenjena je na milijardu dolara, a te iste godine suočila se i s dvije tužbe zbog pronalaska plijesni na dječjim, vlažnim maramicama. Nagodbe su postignute izvan suda. 

Alba voli pomagati u dobrotvornim akcijama, a svojedobno je ponudila besplatne satove glume kako bi sakupila novac za istraživanje AIDS-a.

Glumica posvećuje puno pažnje zdravu životu jer se kao dijete borila s upalama pluća nekoliko puta godišnje i imala je astmu. Zbog toga je često bila u bolnicama i nije imala prijatelja, ali i tata joj je radio u vojsci, pa se često selila s roditeljima i mlađim bratom Joshuom, koji je također glumac. 

Jessica je šokirala javnost početkom 2000-ih priznajući da se borila s anoreksijom jer je bila opsjednuta težinom. "Mnoge su djevojke patile od takvih poremećaja, i ja sam, nažalost, jedna od njih", ispričala je.

Jessica je jedna od holivudskih glumica koje ne pristaju na golotinju u filmovima. U akcijskom trileru "Machete" iz 2010. postojala je golišava scena, no glumica je objasnila kako je njezino donje rublje maknuto kompjuterski. Alba uvijek u svojim ugovorima ima dio koji ističe da se neće skidati do kraja. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My daily skincare routine is up and skincare is my jam guys! I feel like skin is the foundation of a good beauty routine. I’ve been working as an actress since I was 12, so giving my skin the love and care it needs has always been a priority (thanks mom @cathyalba !) As a mom of 3, entrepreneur, actress, etc. my skin care routine has transitioned into being the foundation of self care! 🥰Click on link in profile to check it out. 😊 #selfcare

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Glumica se 2006. zakačila i s poznatim časopisom za muškarce Playboy. Urednici su htjeli iskoristiti njezinu fotografiju na naslovnici izdanja, no nisu dobili njezino dopuštenje, pa im je zaprijetila tužbom. Jessica se nije pojavila u magazinu, a sada već pokojni Hugh Hefner ispričao joj se. 

Malo tko zna da su Albi velika strast motori Harley Davidson, no od svega u životu ipak se najviše pronalazi u majčinstvu. "To je najljepše iskustvo koje sam doživjela", rekla je glumica, koja se često nalazi na popisima najseksi žena na svijetu. 

Inače, Jessica je od 2008. u braku s filmskim producentom Cashom Warrenom (41) te imaju kćeri Honor (11) i Haven (8) i sina Hayesa (2). 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene