Jennifer Lopez je videom koji je objavila na društvenim mrežama obilježila 20. rođendan svog drugog albuma kojim je pokorila svijet.

Galerija


Prije nekoliko dana je oduševila čitav svijet svojom izvedbom na inauguraciji novog američkog predsjednika Joea Bidena, a latino-diva Jennifer Lopez sada je zagolicala maštu svojih obožavatelja, i to zbog posebnog razloga.

Vezani članci Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez pohvalila se potpuno drukčijim imidžem, no mnogima se nije svidio: "Izgleda užasno" Film Vjenčanje iz vedra neba - 1 Nisu uopće trebali glumiti skupa, a onda su sasvim neočekivano završili zajedno? Prošlo je 20 godina od voljenog romantičnog filma!

Na društvenim mrežama je objavila video na kojem skida komad po komad odjeće i nakita uz svoj hit-singl "Love Don't Cost a Thing", kako bi proslavila 20. rođendan albuma "J.Lo".

"Sretan 20. rođendan mom drugom albumu "J.Lo". Zabavila sam se na nedavnom snimanju", napisala je uz video 51-godišnja ljepotica. Album je objavila u siječnju 2001. godine, a pokorila je svjetske top liste odmah nakon objave. Prodala je čak osam milijuna kopija tog albuma diljem svijeta, a isti tjedan kada je on objavljen, izašao je i film "Vjenčanje iz vedra neba".

Jennifer je inače prije godinu dana nastupala u poluvremenu Super Bowla sa Shakirom, na Times Squareu je nastupala u novogodišnjoj noći, a u međuvremenu je uživala kod kuće u Miamiju sa zaručnikom Alexom Rodriguezom. Par je već trebao pred oltar, no svečanost su odgodili zbog pandemije koronavirusa.

Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan