Jennifer Lopez održala je novogodišnji koncert u New Yorku, a tijekom nastupa održala je emotivni govor u kojem se osvrnula na tešku godinu iza nas.

Galerija


Latino-diva Jennifer Lopez nastupila je na Times Squareu na dočeku 2021. godine u New Yorku, a koncert je započela svojom novom pjesmom "In The Morning".

Vezani članci Jennifer Lopez Video u kojem nosi sićušni bikini mogao bi ušutkati sve one koji tvrde da se previše fotošopira Jennifer Lopez i Ben Affleck Bili su jedan od najpopularnijih parova, njihovo vjenčanje svi su čekali, a onda je uslijedio iznenadan prekid!

"Uspjeli smo, 2020. godina je gotova", rekla je Lopez na početku nastupa te se osvrnula na to kako je za nju prošla godina započela. "Godinu sam započela najvećim nastupom svog života kada smo Shakira i ja održale koncert na Super Bowlu. Tisuće ljudi su bile. Ipak, večeras su stvari nešto drugačije i to je OK. Ako nas je ova godina nečemu naučila, to je da budemo zahvalni na svemu što imamo i da cijenimo svaki trenutak", rekla je pjevačica.

"Izgubili smo previše. Previše", rekla je u emotivnom govoru tijekog kojeg su joj vidno došle suze na oči. "Večeras ćemo nastaviti sa životom i nastavit ćemo sanjati", zaključila je.

Na svoj novogodišnji nastup Jennifer Lopez je stigla podzemnom željeznicom, a sve je objavila na društvenim mrežama.

Maja Šuput objavila snimku s ultrazvuka i prvi put pokazala bebu: "Idemo u novi život, jači i složniji no ikada"