Najnovije fotografije Jennifer Lopez koje su snimili paparazzi izazvale su divljenje njezinih obožavatelja, a oni koji ju kritiziraju zbog fotošopa više nemaju razloga prigovarati joj.

Galerija


Pjevačica i glumica Jennifer Lopez gdje god se pojavi, bude atrakcija, a u većini slučajeva pažnju privlači njezino tijelo, pogotovo u izdanjima s bikinijima. Tako je bilo s i najnovijim paparazzo fotografijama koje su procurile u javnost.

Vezani članci Film Vjenčanje iz vedra neba - 1 Nisu uopće trebali glumiti skupa, a onda su sasvim neočekivano završili zajedno? Prošlo je 20 godina od voljenog romantičnog filma! Jennifer Aniston Izgledaju kao da nisu ni dana ostarjele, bez ijedne jedine bore, a tvrde da botoks ne koriste, u čemu je onda njihova tajna?

Riječ je fotografijama koje nisu uređene fotošopom, kao one koje 51-godišnja Jennifer objavljuje sama na društvenim mrežama, nego o onima koje pokazuju njezinu stvarnu sliku. 

Jennifer su tako uspjeli uhvatiti na jednoj od plaža otočja Turks i Caicos, gdje je nedavno bila na odmoru, i to u bijelom bikiniju s tangicama. Na njima se vide lijepo definirani trbušni mišići koji su rezultat konstantnog vježbanja u teretani i zdrave prehrane, kao i bujna pozadina koja je Jenniferin zaštitni znak i koju je osigurala na iznos od 27 milijuna dolara.

Jennifer je u takvom izdanju nekoliko sati uživala na suncu u društvu prijateljice. Nakon toga je pokupila svoje stvari oko ležaljke na kojoj se izležavala, a pritom je imala malih problema s namještanjem tangica.

Nakon što je novu godinu započela na egzotičnom otočju, Jennifer se vratila u SAD sa svojim zaručnikom Alexom Rodriguezom kako bi se na vrijeme pripremala za nastup na inauguraciji novog američkog predsjednika Joea Bidena. 

Lopez snimala selfije uoči povijesnog događaja za SAD pa dobila oštre kritike zbog jednog detalja

Trumpova kći posljednji dan njegova mandata podijelila vijest zbog koje jedino ona ima razlog za slavlje u ovoj situaciji!