Jennifer Lopez i Alex Rodriguez ništa ne prepuštaju slučaju te su tako već dan nakon Božića otišli u teretanu, a fotografi su ih snimili u ležernom izdanju.

Galerija


Latino diva Jennifer Lopez i njezin zaručnik Alex Rodriguez ni u blagdansko vrijeme ne odmaraju od vježbanja, a samo dan poslije Božića fotografi su ih uhvatili na putu prema teretani u Miamiju.

Vezani članci Jennifer Lopez Video u kojem nosi sićušni bikini mogao bi ušutkati sve one koji tvrde da se previše fotošopira Jennifer Lopez i Ben Affleck Bili su jedan od najpopularnijih parova, njihovo vjenčanje svi su čekali, a onda je uslijedio iznenadan prekid!

Slavni par odmah je potrošio sve kalorije nakupljene tijekom obilnih obroka za praznike, no obožavateljima je nešto drugo zapelo za oko kod lijepe pjevačice. Jennifer je naime u teretanu otišla u uskim crnim tajicama, a nije uspjela sakriti da su potpuno prozirne.

Ipak, svi se slažu da Jennifer izgleda bolje nego ikada i u 52. godini, a njezinu izgledu dive se mnogi diljem svijeta. Nije tajna da Lopez redovito vježba te da zdravu životu može zahvaliti svoju liniju iz snova.

Inače, Jennifer Lopez u novogodišnjoj noći nastupila je na Times Squareu u New Yorku, a u emotivnom govoru istaknula je kako je 2020. godina sve naučila da budemo zahvalni na svemu što imamo te da cijenimo svaki trenutak. U jednom se trenutku i rasplakala, no koncert je održala do kraja u stilu.

S bratom poznatih sestara pobjegla na hit-destinaciju, a zabavljala se u bikiniju koji kao da nije ni imala

Mate Bulić već je mjesec dana u bolnici, o zdravstvenom stanju pjevača sada se oglasio njegov tim