Obnovljena romansa

Lopez i Affleck zajedno idu čak i u teretanu, a tamo su ih uhvatili kako se ljube, čini se da su samo nastavili gdje su stali!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ben Affleck i Jennifer Lopez prekinuli su još 2004. godine, a čini se kako su obnovili svoju ljubav te uživaju u svakom slobodnom trenutku zajedno.

Pjevačica Jennifer Lopez i glumac Ben Affleck čini se potpuno uživaju u obnovljenoj ljubavi, a paparazzi vjerno prate svaki njihov pokret. Ovoga tjedna snimili su ih zajedno u Lopezinoj vili na Floridi, a zajedno su išli i u teretanu.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

Novinari su primijetili i kako Affleck na ruci ima srebrni sat koji mu je Jennifer poklonila još 2002. godine kada su počeli hodati.

Jennifer je na sebi imala kratku bijelu majicu koja je jasno otkrivala njezine zavidne trbušnjake, koju je iskombinirala s ljubičastim tajicama. Par navodno djeluje zaljubljenije no ikada. Izvori su američke medije otkrili kako se par ljubio u teretani, a čini se zaista kako su nastavili ondje gdje su stali kada su raskinuli zaruke.

Vijest o njihovoj vezi iznenadila je javnost jer ništa nije dalo naslutiti da bi se bivši zaručnici mogli pomiriti nakon što su prije 17 godina raskinuli zaruke, i to nakon što je Jennifer prekinula one s Alexom Rodriguezom.

Ben i Jennifer počeli su hodati davne 2002. godine, ubrzo su se zaručili i trebali su se vjenčati u rujnu 2003. godine, ali početkom 2004. su prekinuli.

"Jasno je da su se stare iskre ponovno probudile, ali ne žele ništa forsirati. Kada dođe vrijeme za službenu potvrdu ljubavi, vjerojatno će to objaviti na društvenim mrežama ili zajedničkim pojavljivanjem na nekom javnom mjestu", objasnio je nedavno izvor blizak paru.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene