Jennifer Lopez odrađivala je seksi snimanje na kojem je nosila haljinu s visokim prorezom, a ako je suditi prema fotografijama, pjevačica i glumica blista nakon prekida duge veze.

Galerija


Jennifer Lopez (51) odbija komentirati svoj odnos s Benom Affleckom (48) koji intrigira javnost i posvetila se poslu. 

Vezani članci Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Lopez i Affleck definitivno su opet skupa, više se ne skrivaju, a dokaz su fotke na kojima ne skidaju ruke jedno s drugog! Ben Affleck i Jennifer Lopez J.Lo nakon raskida zaruka pronašla utjehu u bivšem? Prekinuli su prije 17 godina, a zadnjih dana su nerazdvojni

Pjevačica je uhvaćena na snimanju u Miamiju. Ne zna se na čemu točno radi, iako strani mediji smatraju da je riječ o reklami. Jennifer je blistala dok je nosila crvenu haljinu sa seksi, visokim prorezom na desnoj nozi, kardigan i štikle. 

Lopez je odjevnu kombinaciju upotpunila naušnicama, velikim zlatnim ringovima, a imala je raspuštenu kosu. Pjevačica je i zaplesala na setu, zbog čega se prorez na haljini razmaknuo i pokazao njezine istrenirane noge. 

Njezin dobar izgled pohvalio je i stilist Rob Zangardi, koji je objavio njezinu seksi fotografiju. "Taj sjaj J. Lo", napisao je uz objavu na kojoj drži Jenniferinu nogu dok poziraju u ogledalu i vidi se dobar dio njezine stražnjice jer joj je haljina podignuta. 

"Ovo je najseksi stvar koju sam ikad vidjela", "Navršit će 52 godine, a ima najbolje tijelo na svijetu", "Ona je kraljica", "Ovo je tako seksi", "Gdje se ja mogu prijaviti za tvoj posao?", komentirali su Robovi pratitelji. 

Iz dana u dan sve više nalikuje na svoju tragično preminulu majku, pojavila se njezina najnovija fotografija

Upoznali su se kad je on imao 18, a ona 41 godinu: Odmah joj je rekao da će se oženiti njome, danas su u braku i imaju dvoje djece