Uspio nakon 17 godina

Zna se čime je to Affleck opet uspio osvojiti Jennifer, a evo i koga je prije nje vodio u svoju romantičnu vikendicu!

Jennifer Lopez i Ben Affleck (Foto: AFP) Jennifer Lopez i Ben Affleck (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck (Foto: AFP) Jennifer Lopez, Ben Affleck (Foto: Getty Images) Ben Affleck (Foto: Profimedia) +0 Ben Affleck (Foto: Profimedia) Galerija

Ben Affleck i Jennifer Lopez u kontaktu su već nekoliko mjeseci, a čini se da je sve počelo prijateljskim mailovima, koji su se ipak na kraju pretvorili u nešto drugo.

Vijest o ponovnoj ljubavi između Jennifer Lopez i Bena Afflecka šokirala je njihove obožavatelje i svjetsku javnost, a najnovije informacije ukazuju na to da se nisu vidjeli sve dok ona nije prekinula zaruke s Alexom Rodriguezom, iako su bili u kontaktu još od veljače ove godine.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

"Nije vidjela Bena sve dok s Alexom nije sve bilo gotovo, ali bili su u kontaktu prije toga", izjavio je za Daily Mail izvor blizak 51-godišnjoj pjevačici i glumici.

Tri godine mlađi Ben navodno joj se javio u veljači kada je ona boravila u Dominikanskoj Republici, gdje je snimala film "Shotgun Wedding", i to poslavši joj e-mail. Međutim, isprva je bila riječ o prijateljskom dopisivanju i razgovorima i nisu ništa nepoželjno radili iza Alexovih leđa, tako barem tvrdi anonimni izvor upućen u situaciju. Ali čini se da e-mailovi ipak nisu bili samo prijateljskog tona, već da su bili prepuni Benove čežnje za latino divom.

Pisao joj je koliko mu je lijepa i da bi joj se volio pridružiti, iako je u to vrijeme boravio u Bostonu, gdje je snimio svoj novi film "The Tender Bar" s dobrim prijateljem Georgeom Clooneyjem. Također joj je navodno poslao poruku koju je sam napisao na papiru, a u kojoj joj je poručio da bi mogao osvojiti njezino srce.

Zato su sada su odlučili dati sebi dovoljno vremena i vidjeti bi li njihova veza mogla napredovati. Vijest o njihovoj romansi dolazi nakon što je Ben viđen kako ulazi u Jenniferin automobil i njime odlazi u njezin dom, dok je svoj automobil ostavio u hotelu u kojem je boravio nadajući se da će sastanak proći neopaženo. A njihove posljednje fotografije snimljene su na putu u Montanu, kamo su se otputili na odmor privatnim avionom, gdje Ben ima vlastitu kuću.

"Sretna je i uživa u druženju s njim", potvrdio je izvor za magazin People.

Ben je inače imao naviku odlaziti u Montanu kada je poželio razbistriti misli. Jednom je tamo već odveo i bivšu djevojku Shaunu Sexton nakon što se razveo od bivše supruge Jennifer Garner, a tamo provodi i obiteljske odmore s djecom.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Celebrity Albinin golišavi kostim za nastup na Eurosongu izazvao podijeljene reakcije, što vi kažete, sviđa li se vama?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene