Ime se opet vratilo!

Kako je nastao i tko je zapravo zaslužan za nadimak Bennifer po kojem su Lopez i Affleck bili prepoznatljivi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kevin Smith je napisao scenarij i režirao film "Djevojka iz Jerseyja" iz 2004. u kojem glume Jennifer Lopez i Ben Affleck, a dao im je nadimak Bennifer prije nego je svijet saznao da su u vezi.

Dok se šuška o obnavljanju romanse Jennifer Lopez (51) i Bena Afflecka (48) 17 godina od njihovog prekida veze, komičar Kevin Smith je odlučio podsjetiti javnost na jednu važnu činjenicu. 

Pogledaj i ovo Ben Affleck i Jennifer Lopez Imali su lijepi povod Pogledajte fotografije Bena Afflecka u izlasku sa sadašnjom i bivšom suprugom, izrazi njihovih lica sve govore!

"Bennifer je opet u trendu. To je ime koje sam ja prvi dao toj djeci tijekom pretprodukcije filma 'Jersey Girl' prije nego je svijet saznao da su skupa. Kasnije sam nadimak rekao u intervjuu s The New York Timesom. Kratko nakon toga se pojavio u članku i ušao je u svakidašnji govor", napisao je Smith na Twitteru. 

Naime, on je napisao scenarij i režirao romantičnu dramu "Djevojka iz Jerseyja" iz 2004. u kojoj su glumili i Lopez i Affleck, a dobila je osrednje ocjene gledatelja. Tada je izmislio i nadimak Bennifer koji je većina koristila kada bi govorila o paru. Usto, strani mediji su pisali da ih je upravo ovaj glumački projekt spojio što znači da je to još jedna Kevinova zasluga. 

Smitha su pratitelji na Twitteru pohvalili za njegov film, a neki su se prisjetili kako se javnost ponašala prema Lopez i Afflecku.

"Film je nevjerojatan. Ljudi ga mrze jedino jer ne daj bože da bi Smith imao raznovrsnu filmografiju", "Ne mogu vjerovati kako je javnost bila zločesta prema toj djeci kada se sve zbivalo. To je čak uništilo uspjeh slatkog filma o muškarcu i njegovoj djevojci iz Jerseyja. Nadam se da će ovog puta biti malo bolji", komentirali su. 

Ben i Jennifer su prije filma "Jersey Girl" snimili skupa i romantičnu komediju "Gigli", no dobila je loše komentare gledatelja i filmskih kritičara te na IMDB-u ima ocjenu 2.5 od 10. 

Inače, fotografi su snimili Bena i Jennifer pri povratku s kratkog romantičnog puta nakon što su izašli iz privatnog aviona u Los Angelesu. Na slikama se vidi par u automobilu, Affleck za upravljačem, a Lopez na suvozačkom sjedalu.

To je drugi put da su Ben i Jennifer snimljeni zajedno u ova dva tjedna, a ranije se saznalo da ju posjećuje u njezinu domu. Lopez i Affleck zaručili su se 2002., a onda odgodili vjenčanje koje je trebalo biti godinu dana kasnije. Službeno su prekinuli 2004.

Alex Rodriguez je razočaran zbog ove vijesti jer se nadao da će se on i Jennifer pomiriti i riješiti probleme nakon nedavnog raskida zaruka. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo Petar Grašo - 6 +0 Petar Grašo - 1 Celebrity Slovenski mediji pišu da je Petar Grašo u vezi s atraktivnom vinarkom, glasine je komentirao pjevač, a na priče se osvrnula i ona!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene