veliki stres

Šokirala fanove priznanjem da je skoro od svega odustala: "To je isisalo život iz mene!"

Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) +0 Jennifer Aniston Galerija

Jennifer Aniston ispričala je kako je skoro otišla iz Hollywooda zbog jednog projekta na kojem je radila nedavno.

Glumica Jennifer Aniston otkrila je kako je razmišljala o tome da napusti Hollywood nakon što joj je, kako je rekla, jedan nepripremljeni projekt isisao život iz nje. 51-godišnja zvijezda serije "Prijatelji" kaže kako je tijekom protekle dvije godine intenzivno razmišljala o tome da glumačku karijeru ostavi iza sebe.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston To bi svima bila drago Jennifer Aniston zbog jednog detalja na sebi potaknula zanimljiva šuškanja, bio je to najupečatljiviji dio njene pojave!

Ističe kako bi voljela raditi više iza kamera, a režiranje je za nju posao u kojem potpuno uživa.

"Nikada ranije nisam razmišljala o tome da prekinem glumačku karijeru kao što je to bio slučaj posljednje dvije godine", rekla je u jednom podcastu. "Sve se dogodilo nakon jednog projekta koji sam završila. Samo sam promislila da sam potpuno iscrpljena te da nisam sigurna je li to više ono što me zanima u životu", priznala je u intervjuu.

Nije otkrila o kojem se projektu radi, samo je rekla kako cijeli tim nije bio dobro pripremljen, a scenarij za film u kojem je glumila nije bio završen. Zbog ugovora je bila vezana za taj film još puna tri mjeseca, a kaže kako joj je to bio jedan od stresnijih perioda u životu.

Jennifer je ispričala i kako ju je Rachel Green pratila čitavu karijeru, a bojala se kako ju publika nikada neće moći vidjeti u drugačijem svjetlu osim kao djevojku koja živi u stanu s ljubićastim zidovima. U "Prijateljima" je glumila 10 godina, a kaže kako ju je danas sve manje briga za to što će ljudi reći. Ipak, trebalo joj je dugo da izađe iz sjene uloge koja ju je svjetski proslavila.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) +0 Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Celebrity U jeku glasina o trudnoći objavila pa obrisala fotku na kojoj se vidi trbuščić, fanovi uvjereni da je sve istina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene