Jennifer Aniston i Courteney Cox pokazale su kako im ide igranja biljara, i otkrila koja je profesionalka, a koja se tek kao početnica ljuti u igri.

Galerija


Poznata je stvar da su glumice iz legendarne serije "Prijatelji" Jennifer Aniston i Courteney Cox i u privatnom životu najbolje prijateljice i često se druže, no video koji su objavile otkrio je njihovu dosad neviđenu stranu.

Vezani članci Courteney Cox i Jennifer Aniston Najboljoj prijateljici iz "Prijatelja" holivudska miljenica emotivnom porukom čestitala veliki dan Courteney Cox - 4 Zeznula se s plastičnom operacijom i javno to priznala, htjela držati korak s 13 godina mlađim dečkom

Naime, dame su zajedno zaigrale biljar i dok je Courteney očito prava maherica za tu igru, Jennifer se baš nije proslavila.

"Prijatelji ne bi trebali dopuštati prijateljima da igraju biljar, naročito ako su u njemu jako loši. Odj***", našalila se na svoj račun Jen, a video je pogledalo nekoliko milijuna ljudi i nasmijalo se do suza.

Glumice će nas uskoro ponovno nasmijavati i na malim ekranima nakon što je potvređno snimanje specijalnog izdanja "Prijatelja" koje će biti snimano sljedeće godine nakon odgode zbog koronavirusa. No vjerujemo kako će se malo duže čekanje ipak na kraju isplatiti, i da ćemo uživati uz zgode popularne družine.

Severina se oglasila iz samoizolacije i otkrila kako provodi vrijeme: "Ispričavam se susjedima..."