Film "Moja lažna žena" možete pogledati večeras od 20:15 sati u programu Nove TV.

Galerija


Američka romantična komedija "Moja lažna žena" redatelja Dennisa Dugana iz 2011. godine u glavnim ulogama s Adamom Sandlerom i Jennifer Aniston oduševila je brojne njihove fanove diljem svijeta, a večeras je mpžete pogledati u programu Nove TV od 20:15 sati.

Vezani članci Jennifer Aniston i David Schwimmer Glasine da su zajedno raspametile su njihove fanove, a sada se oglasio i omiljeni Ross i rekao što misli o tome Jennifer Aniston i David Schwimmer Omiljeni Ross i Rachel navodno su postali par i u stvarnom životu, šuška se da se ne odvajaju otkako su se opet vidjeli!

Plastični kirurg kojega glumi Adam Sandler boji se ući u ozbiljnu vezu pa svojoj puno mlađoj djevojci, koju je utjelovila Brooklyn Decker, kaže da je zapravo oženjen i da ima djecu kako bi izbjegao bilo kakvu mogućnost ulaska u nešto što zapravo ne želi. Ipak, nakon što djevojka posumnja u njegovu iskrenost, on zamoli svoju kolegicu s posla (Jennifer Aniston) da, skupa sa svojom djecom, glumi njegovu nepostojeću obitelj kako bi dokazao da je u pravu.

Produkcija filma započela je u ožujku 2010. godine, a godinu kasnije film je i objavljen. Radi se o prvoj suradnji na velikom platnu između glumaca Adama Sandlera i Jennifer Aniston. Dvojac se inače poznavao preko 20 godina prije snimanja, a bili su u dobrim odnosima i prije nego što im je karijera krenula uzlaznim putem. Sandler je kolegicu Aniston čak zvao da se pridruži showu "Saturday Night Live", no ona je to odbila zbog uloge u hit-seriji "Prijatelji". Film "Moja lažna žena", svjetlo dana je ugledao na 42. rođendan Jennifer Aniston, 11. veljače 2011.

Film je zaradio brojne negativne osvrte kritičara, no svi sa seta filma zadovoljni su što su sudjelovali u ovom projektu. "Moja lažna žena" čak je nominiran i za Zlatnu malinu, a dobio je dvije, one u kategoriji Najgoreg glumca i Najgore režije.

Ne odvaja se od svoje trudne mlađahne djevojke, razlika od gotovo 30 godina im ništa ne predstavlja