ohrabrujuća priča

Imala je 80 dolara na računu i potrošila je zadnji cent za set fotki kojima se prijavila na audiciju za ulogu koja joj je promijenila život

Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) +0 Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Galerija

Jennifer Aniston skoro je odustala od svoje glumačke karijere, no onda je dobila ulogu života. Danas je jedna od najpopularnijih glumica Hollywooda.

Jennifer Aniston danas je jedna od napopularnijih i najplaćenijih glumica Hollywooda, no nije oduvijek bilo tako. 51-godišnja Aniston na računu je imala tek 80 dolara prije nego što je odlučila otići na audiciju za ulogu Rachel Greene u seriji "Prijatelji" davne 1994. godine.

Pogledaj i ovo Sandra Bullock Otkrivena njihova tajna? Aniston i Bullock uhvaćene na mjestu gdje nisu baš željele biti snimljene, pokušale su se zakamuflirati na svom malom izletu, ali...

Odlučila je potrošiti posljednji cent na set fotografija kojima se prijavila na audiciju za kultni sitcom. U to je vrijeme radila kao konobarica u Los Angelesu, no nikada nije odustala od velikih snova i osvajanja Hollywooda. Srećom, tih 80 dolara zauvijek joj je promijenilo život.

Aniston je nekoliko puta priznala kako je bila na rubu odustajanja te je skoro otišla iz Los Angelesa jer joj nije išlo na poslovnom planu, no nije se dala. Ispričala je da nije mogla dobiti ulogu ni u reklamama, kamo li u nekom filmu ili seriji. "Bila sam konobarica dvije i pol godine, a radila sam i kao prodavačica sladoleda. Odlazila sam na brojne audicije, no ništa mi nije išlo", govorila je Jennifer koja danas ima bogatstvo koje se procjenjuje na oko 300 milijuna dolara.

U početku je po epizodi dobivala oko 20.000 dolara, a do kraja 10. sezone "Prijatelja" zarađivala je vrtoglavih milijun dolara po epizodi. Iako je serija završila sa snimanjem prije 16 godina, Aniston i kolege godišnje dobivaju oko 20 milijuna dolara na račun autorskih prava zbog repriziranja serije diljem svijeta.

Uloga Rachel Green iz temelja joj je promijenila karijeru te je dovela do vrha. Jennifer i njezine kolege Matthew Perry, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer i Matt LeBlanc potvrdili su kako će se ponovno okupiti za snimanje posebnih epizoda jedne od najpopularnijih serija ikada.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene