Jennifer Aniston, Courteney Cox i Lisa Kudrow iznenadile su gledatelje prijenosa dodjele ovogodišnjih Emmyja.

Galerija


Glumice jedne od najgledanijih i najomiljenijih serija u povijesti televizije, popularnih "Prijatelja", 51-godišnja Jennifer Aniston, 56-godišnja Courteney Cox, i 57-godišnja Lisa Kudrow napravile su pravo malo iznenađenje na dodjeli ovogodišnjih Emmyja.

Vezani članci Jennifer Aniston Iako djeluje kao da je ovo fotografija iz dana kad je snimala ''Prijatelje'', varate se, ona i u 52. obara s nogu! Jennifer Aniston Jennifer Aniston u izdanju u kakvom je baš i ne viđamo, ona i najbolja prijateljica nasmijale fanove do suza

Dodjela Emmyja je ove godine po mnogočemu bila posebna, nije bilo crvenog tepiha i šetnji u glamuroznim toaletama, publike, gotovo sve se odvijalo virtualno, no zabave i dobrih trenutaka nije nedostajalo. Za jedan od njih pobrinule su se spomenute glumice koje su se u jednom trenutku pojavile u zajedničkom videu koji je bio unaprijed snimljen u domu voditelja dodjela Jimmyja Kimmela u Los Angelesu.

One su se pretvarale da još uvijek žive zajedno, a pridružio im se i glumac Jason Bateman koji je za tu prigodu odglumio Rossa.

"Naravno da sam ovdje, mi živimo zajedno! Hmm, da, cimerice smo od 1994. godine", rekla je Courteney.

Ovo mini okupljanje dogodilo se nakon vijesti da će snimanje specijalnog i dugoočekivanog izdanja "Prijatelja" biti odgođeno za 2021. godinu zbog koronavirusa.

Iako je mnoge ta vijest rastužila, Jennifer je u nedavnom intervjuu za Deadline zaključila kako će iz toga izvući samo ono dobro.

"Bit će super. Znate što? To nam je dalo više vremena da sve učinimo uzbudljivijim i zabavnijim nego što bi sada bilo. Gledajte, mi ne odlazimo nikamo, nikada se nećete riješiti "Prijatelja", žao mi je. Ljudi, zaglavili ste s nama", zaključila je i našalila se Jen.

Isplivale stare Severinine fotografije: Evo kako je pjevačica izgledala prije 15 godina, uvijek je znala privući pažnju