Dobro se zakamuflirala

Poslije 8 mjeseci uhvaćena prvi put u javnosti: Skrivala se u luksuznoj vili vrijednoj čak 21 milijun dolara

Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) +0 Jennifer Aniston Galerija

Jennifer Aniston još je lani govorila kako joj ne pada teško biti kod kuće, a koliko je to ozbiljno mislila, dokazuje i to što se čak osam mjeseci nije pojavila u javnosti.

Holivudska glumica i zvijezda serije "Prijatelji" Jennifer Aniston iz svoje vile na Bel Airu nije izlazila čak osam mjeseci, još otkako je počela pandemija koronavirusa u svijetu.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston To bi svima bila drago Jennifer Aniston zbog jednog detalja na sebi potaknula zanimljiva šuškanja, bio je to najupečatljiviji dio njene pojave!

Fotografi su je uhvatili u opuštenom izdanju dok je obavljala obveze, a na sebi je imala sivu trenirku, bijele tenisice i crni kaput. Aniston je lice prekrila zaštitnom maskom te je imala i sunčane naočale, a nije se obazirala na znatiželjne fotografe koji su je pratili u stopu.

Jennifer se posljednji put u javnosti pojavila na proslavi svog 51. rođendana u veljači ove godine. Ipak, sudjelovala je u brojnim gostovanjima putem videolinka iz udobnosti svoga doma.

Još prošle godine omiljena glumica izjavila je kako joj nije teško izgubiti kontakt s vanjskim svijetom dok uživa u svojoj 21 milijun dolara vrijednoj vili, koja ima dva krila i golemi bazen s vrtom.

"Volim biti kod kuće i ponekad se potpuno izoliram. Nemojte me pogrešno shvatiti. Kod kuće mi je jako udobno i sigurno te mi nije teško potpuno se isključiti iz svijeta", ispričala je prije godinu dana Aniston u jednom intervjuu.

Jennifer Aniston vilu je kupila prije 10 godina te ju je pretvorila u pravi mali raj s pogledom na ocean. Ondje je živjela i s bivšim suprugom Justinom Therouxom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene