Je li joj to trebalo?

Jennifer Aniston slovi za prirodnu ljepoticu, no mala promjena u njezinu izgledu mnoge je začudila

Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) +0 Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Galerija

Jennifer Aniston snimljena je na setu serije "The Morning Show", a na fotkama je sve iznenadila preplanulim izgledom.

Još otkako je glumila u hit-seriji "Prijatelji", Jennifer Aniston (51) slovi za jednu od omiljenih glumica i prirodnu ljepoticu.

Pogledaj i ovo Sandra Bullock Otkrivena njihova tajna? Aniston i Bullock uhvaćene na mjestu gdje nisu baš željele biti snimljene, pokušale su se zakamuflirati na svom malom izletu, ali...

Svi se posebno dive njezinu tijelu i mladolikom izgledu u šestom desetljeću, no sada je napravila malu promjenu zbog koje ne nalikuje na sebe.

Paparazzi su je ovog tjedna snimili na setu serije "The Morning Show" u kojoj glumi s Reese Witherspoon, a Jennifer na fotkama izgleda preplanulo i djeluje potpuno neprirodno.

Čini se da je glumica posjetila solarij jer je njezina inače svijetla put poprimila narančasti ton, a nije poznato je li to napravila iz osobnih razloga ili za potrebe snimanja nove sezone hit-serije.

Iako s tamnijim tenom izgleda čudno, i dalje zadivljuje njezina figura, koju je na setu istaknula uskom suknjom i sakoom s remenom u struku.

Jennifer se nedavno na svojem Instagramu pohvalila i novom frizurom koju je napravila uoči snimanja druge sezone serije, a iako se radi o suptilnoj promjeni, njezini mnogobrojni obožavatelji bili su oduševljeni.

Šuška se i da ponovo ljubi svog bivšeg supruga Brada Pitta, od kojeg se razvela 2005. godine nakon što ju je on prevario s Angelinom Jolie, no nijedno od njih još nije potvrdilo niti negiralo glasine o pomirenju.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić (Foto: Instagram) +0 Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Celebrity Tatjana Jurić otkrila da slavi rođendan, a zbog fotografije koju je podijelila potaknula je lavinu reakcija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene