Emitiranje specijala serije "Prijatelji" odgođeno je za sljedeću godinu što je na društvenim mrežama potvrdio Matthew Perry.

Galerija


Dugoiščekivano okupljanje omiljene glumačke postave humoristične serije "Prijatelji" na žalost obožavatelja prebačeno je za ožujak 2021. godine zbog pandemije koronavirusa koja je poremetila sve planove snimanja.

Vezani članci Matthew Perry Zabrinjavajuće fotografije: Posrnuli glumac natukao višak kila, djeluje izgubljeno i jako, jako umorno Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Dugo je oklijevala: Omiljena glumica otvorila račun na Instagramu i prvom objavom sve raspametila

Ponovni zajednički susret Rachel, Monice, Phoebe, Rossa, Joeyja i Chandlera iliti Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lise Kudrow, Davida Schwimmera, Matta LeBlanca i Matthewa Perryja trebao bi se dogoditi nakon što je prošlo 15 godina od emitiranja završne epizode serije.

Vijest koja je razočarala i rastužila gledatelja na Twitteru je objavio Matthew Perry.

"Ponovno okupljanje "Prijatelja" zakazano je za ožujak. Izgleda da je pred nama naporna godina, a to nam se sviđa!", napisao je glumac.

Lisa Kudrow u jednom od nedavnih intervjua za Hollywood Reporter priznala je da se zajedno u javnosti godinama nisu nigdje pojavili.

"Nismo bili zajedno u istoj prostoriji pred drugima, bili smo, ali privatno i to prije puno godina. I to je to", izjavila je Lisa.

Glumačka ekipa prvi je put potvrdila informaciju da će ponovno zajedno raditi početkom ove godine, a na društvenim mrežama nisu krili uzbuđenje radi toga. U to vrijeme objavljeno je i kako će se njihovi honorari za to kretati u iznosima od 3 do 4 milijuna dolara.

Serija "Prijatelji" bila je emitirana od 1994. do 2004. godine i postala je jedna od najgledanijih i najuspješnijih serija u povijesti televizije.

Emotivni Škoro prisjetio se anegdote s Kićom: ''Moja majka nikad se nije smijala kao kad smo Kruno i ja došli k njoj jedne večeri''