Kakav trbuh!

Iako djeluje kao da je ovo fotografija iz dana kad je snimala ''Prijatelje'', varate se, ona i u 52. obara s nogu!

Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) IMDB 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Prijatelji (Foto: IMDB) Galerija

Glumica Jennifer Aniston u novoj kampanji jednog brenda pokazala je isklesan trbuh i vitku figuru.

51-godišnja glumica Jennifer Aniston ima novi posao.

Pogledaj i ovo Prijatelji Fanovi, što čekate? Originalni scenariji ovih dviju epizoda ''Prijatelja'' idu na aukciju, cijena bi mogla postići velike razmjere

Na svojem Instagramu pohvalila se kako je postala kreativna direktorica brenda Vital Proteins, čije proizvode, kako je otkrila, godinama koristi, a radi se o suplementima na bazi kolagena.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Jennifer je za brend snimila i novu kampanju za koju je pozirala u bijelom topiću koji je u prvi plan stavio njezin isklesani trbuh te crnim tajicama koje su dodatno naglasile njezinu vitku figuru.

Teško je ne primijetiti i da glumica na objavljenim fotografijama izgleda gotovo jednako kao i prije 20-ak godina kada je glumila u seriji "Prijatelji", pa je zbilja bila sjajan izbor za promoviranje proizvoda koji, između ostaloga, obećavaju i mladoliki izgled.

Koliko su za njezin izgled zaista zaslužni suplementi koji promovira, ipak je dosta upitno jer se može pretpostaviti da su fotografije obrađene, a nagađa se i da se Jennifer podvrgnula estetskim zahvatima za pomlađivanje iako ona tvrdi da sve duguje redovitim i intenzivnim beauty tretmanima.

Inače, Jennifer u posljednje vrijeme zbilja imamo rijetko priliku vidjeti u javnosti, a papparazzi su je posljednji put snimili krajem listopada ove godine, nakon dugih osam mjeseci.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene