Ususret 52. rođendanu!

Milijuni lajkova za najnoviju fotografiju Jennifer Aniston, svi su primijetili malu promjenu na koju se odvažila!

Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) +0 Courteney Cox, Jennifer Aniston, Matt Le Blanc (Foto: Instagram) Galerija

Jennifer Aniston na Instagramu se pohvalila novom frizurom za drugu sezonu serije "The Morning Show".

Otkako se krajem 2019. godine pridružila Instagramu, glumica Jennifer Aniston (51) svakom svojom objavom izaziva oduševljenje milijuna obožavatelja.

Pogledaj i ovo Sandra Bullock Otkrivena njihova tajna? Aniston i Bullock uhvaćene na mjestu gdje nisu baš željele biti snimljene, pokušale su se zakamuflirati na svom malom izletu, ali...

Ništa drugačije nije bilo ni s njezinim posljednjim fotkama koje je objavila na društvenoj mreži i kojima je najavila nešto što su njezini obožavatelji iščekivali s nestrpljenjem.

"Iii, vratili smo se", napisala je Jennifer pored fotki na kojima je pozirala sa svojim dugogodišnjim frizerom Chrisom McMillanom na setu serije "The Morning Show", u kojoj glumi s Reese Witherspoon.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Aniston se na fotkama pohvalila i novom frizurom za drugu sezonu serije, a iako je kosu samo osvježila zlatnim pramenovima, njezini su obožavatelji primijetili suptilnu promjenu i obasuli je komplimentima, ali i s više od tri i pol milijuna lajkova. Nisu skrivali ni uzbuđenje zbog nove sezone popularne serije.

McMillan, s kojim je pozirala na fotkama, brine se o njezinoj kosi još otkako smo je gledali u "Prijateljima", a upravo on je zaslužan i za legendarnu "Rachel frizuru", koja je u devedesetima zaludila milijune žena diljem svijeta.

Aniston ćemo uskoro ponovno imati priliku gledati u ulozi koja joj je donijela svjetsku slavu, a ponovno okupljanje "Prijatelja" bi se, prema posljednjim informacijama, trebalo dogoditi u ožujku ove godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene