Jennifer Aniston na Instagramu se pohvalila novom frizurom za drugu sezonu serije "The Morning Show".

Galerija


Otkako se krajem 2019. godine pridružila Instagramu, glumica Jennifer Aniston (51) svakom svojom objavom izaziva oduševljenje milijuna obožavatelja.

Vezani članci Jennifer Lopez Lopez odnijela tijesnu pobjedu u zanimljivoj anketi gdje su se našle i njezine svima dobro poznate kolegice Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Miljenica javnosti uhvaćena kako napušta večeru s prijateljima vrlo uznemirena i sa suzama u očima

Ništa drugačije nije bilo ni s njezinim posljednjim fotkama koje je objavila na društvenoj mreži i kojima je najavila nešto što su njezini obožavatelji iščekivali s nestrpljenjem.

"Iii, vratili smo se", napisala je Jennifer pored fotki na kojima je pozirala sa svojim dugogodišnjim frizerom Chrisom McMillanom na setu serije "The Morning Show", u kojoj glumi s Reese Witherspoon.

Aniston se na fotkama pohvalila i novom frizurom za drugu sezonu serije, a iako je kosu samo osvježila zlatnim pramenovima, njezini su obožavatelji primijetili suptilnu promjenu i obasuli je komplimentima, ali i s više od tri i pol milijuna lajkova. Nisu skrivali ni uzbuđenje zbog nove sezone popularne serije.

McMillan, s kojim je pozirala na fotkama, brine se o njezinoj kosi još otkako smo je gledali u "Prijateljima", a upravo on je zaslužan i za legendarnu "Rachel frizuru", koja je u devedesetima zaludila milijune žena diljem svijeta.

Aniston ćemo uskoro ponovno imati priliku gledati u ulozi koja joj je donijela svjetsku slavu, a ponovno okupljanje "Prijatelja" bi se, prema posljednjim informacijama, trebalo dogoditi u ožujku ove godine.

Pozirala polugola na snijegu u 56. godini, a zadivila je sve osim slavnog voditelja koji je šokirao komentarom