Osvanule su dosad neviđene fotografije Jeffa Bezosa i Lauren Sanchez.

Galerija


Dosad neviđene fotografije, snimljene prošle godine, prikazuju najbogatijeg muškarca na svijetu Jeffa Bezosa i njegovu ljubavnicu Lauren Sanchez kako uživaju na zajedničkoj večeri u Los Angelesu.

Vezani članci Jeff Bezos (Foto: Profimedia) Najbogatiji čovjek na svijetu tuži američki časopis: ''Rekli su da će objaviti moje gole fotografije'' Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Profimedia) Upozorenja za najbogatijeg čovjeka na svijetu stižu sa svih strana: "Glup si ako pored takve žene oženiš Lauren"

Fotografije navodno nastale krajem listopada prošle godine otkrivaju zaljubljene poglede i osmijehe koji nisu silazili s lica tog ljubavnog para.

Svjedok koji je iste večeri bio u restoranu otkrio je kako su bili u društvu još jednog muškarca i žene, a sjedili su u izdvojenom, intimnijem dijelu restorana, gdje su se zadržali čak tri sata.

"Izgledali su kao da su u svom nekom svijetu. Razgovarali su blisko cijelu večer, smijali se i šaputali. Nije izgledalo kao poslovna večera", otkrio je neimenovani svjedok i dodao dasu im se ruke neprestano dodirivale.

Nakon večere Lauren se nije uputila kući, već je viđena kako napušta Jeffov stan tek sljedećeg jutra.

Fotografije su snimljene tri mjeseca prije nego što je Jeff objavio kako se rastaje od višegodišnje supruge MacKenzie Bezos.

Fotografije pogledajte ovdje.

Golotinja joj nije problem ni na pragu 50-e: Naomi u prozirnoj haljini u Parizu pokazala gole grudi

Bila je prava ljepotica i prva žena legendarnog glazbenika koji ju je neumorno varao, a danas ovako izgleda

Lovren oduševio fotografijom i priznanjem: ''Volimo se ja i on posvađati, ali i volimo se neizmjerno''

Izabel i Mateo Kovačić čekaju bebu? Jedna fotka napravila pomutnju