Bivši prijatelj Lauren Sanchez uputio je ozbiljno upozorenje Jeffu Bezosu.

Galerija


Bivši prijatelj Lauren Sanchez, nove djevojke milijardera Jeffa Bezosa, koji je htio ostati anoniman, tvrdi kako bi Jeff bio glup kada bi se skrasio sa ženom koja iza sebe ima četvere zaruke i skandal tijekom kojeg se pokušala pomiriti s jednim od bivših partnera dok je bila zaručena za drugog.

Vezani članci Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Najbogatiji čovjek na svijetu ljubavnici je slao golišave fotografije, seksi poruke i vodio je na luksuzna putovanja Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Profimedia) Najbogatiji čovjek na svijetu razvodi se poslije 25 godina zbog afere s udanom voditeljicom

Naime, neimovani izvor blizak Lauren tvrdi kako se pokušavala pomiriti s igračem američkog nogometa Tonyjem Gonzalezom, s kojim ima 17-godišnjeg sina, i to dok je bila zaručena za Patricka Whitesella.

"Jeff Bezos je stvarno glup čovjek ako se planira oženiti njome. Zapravo je već pokazao svu svoju glupost jer se odriče polovice svog bogatstva zbog nje", izjavio je prijatelj za Page Six.

Lauren je dosad bila zaručena za nogometaša Tonyja Gonzaleza, sportskog reportera Roryja Markasa koji je umro od srčanog udara, nogometaša Anthonyja Millera i Patricka Whitesella, za kojeg je bila udana.

Anthony Miller izjavio je kako joj nije mogao vjerovati i kako je htjela trošiti samo njegov novac, dok ga je varala s drugim muškarcima.

Podsjećamo, Jeff Bezos mjesecima je varao suprugu MacKenzie s Lauren Sanchez i zato se sada razvodi. 

Voljenu suprugu izgubio je 2009. godine, a poznatog glumca sad je zadesila još jedna obiteljska tragedija

Trudna Meghan za izlazak odjenula haljinu od 28 tisuća kuna, sličnu je nekad nosila princeza Diana

Plavooka glumica nekad je bila žena iz snova brojnim muškarcima, no godine su učinile svoje