Sve priznao na Twitteru

Najbogatiji čovjek na svijetu razvodi se poslije 25 godina zbog afere s udanom voditeljicom

Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Profimedia) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Profimedia) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Profimedia) Jeff Bezos (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez (Foto: Getty Images) Lauren Sanchez (Foto: Getty Images) +0 Jeff Bezos (Foto: Getty Images) Galerija

Jeff Bezos objavio je da se rastaje od supruge MacKenzie Bezos nakon 25 godina braka.

Izvršni direktor i osnivač trenutačno najvrjednije kompanije na svijetu Amazona Jeff Bezos našao se usred preljubničke afere i razvoda koji će ga koštati ni više ni manje nego 140 milijardi dolara.

Pogledaj i ovo Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Cure detalji Oglasio se bivši dečko trenutačno najpoznatije ljubavnice na svijetu: ''Varala me i bila škrta, htjela je da joj sve plaćam''

Naime, nakon što je Jeff potajice mjesecima viđao bivšu televizijsku voditeljicu Lauren Sanchez i nakon što je cijela afera izašla na vidjelo, objavio je kako se rastaje nakon 25 godina braka od supruge, spisateljice MacKenzie Bezos.

"Kao što članovi naše obitelji i bliski prijatelji već znaju, nakon dugog razdoblja ljubavnog istraživanja i probne razdvojenosti, odlučili smo se razvesti i nastaviti živjeti svoje živote kao prijatelji. I da smo znali da ćemo se razvesti nakon 25 godina, svejedno bismo se vjenčali", napisao je Jeff u objavi na svom profilu na Twitteru.

Prema pisanju američkih medija, Jeff se s Lauren, koja je udana za holivudskog mogula Patricka Whitesella, počeo viđati prošle jeseni.

The Enquirer tako izvještava da su ljubavnici zajedno putovali na egzotične destinacije njegovim 65 milijuna dolara vrijednim zrakoplovom te da je Jeff bio taj koji je slao neprilične poruke i erotične fotografije.

No izvor blizak milijarderu izjavio je za Daily Mail da su on i supruga uložili velike napore kako bi sačuvali svoj brak, prije nego što su se odlučili razvesti, i da je veza s Lauren počela tek nakon razvoda.

Ipak, The Enquirer tvrdi da je pratio MacKenzie, Lauren i Jeffa posljednja četiri mjeseca i da je to bio njihov najveći istraživački pohvat u povijesti magazina, uključujući fotografiranje "zaljubljenih ptičica". Prema njihovim tvrdnjama, afera je trajala čak osam mjeseci iza Bezosinih leđa.

Lauren i Jeff upoznali su se prije nekoliko godina tijekom jednog snimanja, a nakon toga su viđeni u istom društvu nekoliko puta jer se njihove obitelji poznaju godinama, što nije čudno s obzirom na to da žive u Seattleu.

Jeffova imovina procjenjuje se na 140 milijardi dolara, no još uvijek nije poznato kako će bogatstvo biti podijeljeno.

Jeff i MacKenzie vjenčali su se 1992. godine, a dvije godine kasnije on je pokrenuo Amazon u garaži njihova obiteljskog doma. Roditelji su trojice sinova koje je rodila Bezos, a posvojili su i jednu djevojčicu iz Kine.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mirko Ilibašić (FOTO: Dnevnik.hr) Mirko Ilibašić (FOTO: Dnevnik.hr) Mirko Ilibašić (FOTO: Dnevnik.hr) Mirko Ilibašić (FOTO: Dnevnik.hr) +4 Mirko Ilibašić (FOTO: Dnevnik.hr) Celebrity Otkrivamo tko je Mirkova zaručnica! Imamo njezinu fotografiju, ali saznali smo i sve o njegovom teškom djetinjstvu

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bivši nogometaš Nikola Pokrivač (Foto: IN Magazin) Pjevačica Nina Badrić (Foto: IN Magazin) Janko Popović Volarić (Foto: IN Magazin) Nika Antolos (Foto: Instagram) +1 Ivana Delač (Foto: Facebook) inMagazin Domaće zvijezde u 2018. su se voljele, ali i razdvajale: Ovo su bili najveći prekidi i razvodi

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) +5 Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Celebrity Bivšu seks-bombu paparazzi snimili kako pomaže 87-godišnjem mužu da ustane nakon što je pao na plaži

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: AFP) Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: AFP) Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: AFP) Rami Malek (Foto: AFP) +4 Rami Malek (Foto: Profimedia) Celebrity Koga ljubi trenutno najveća zvijezda na svijetu? Znamo i gdje su se upoznali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene