Nije odolio zanosnoj crnki

Evo tko je žena zbog koje je najbogatiji čovjek na svijetu ostavio suprugu poslije 25 godina

Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez i Patrick Whitesell (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez i Patrick Whitesell (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez (Foto: Getty Images) Lauren Sanchez (Foto: Getty Images) Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Profimedia) Jeff Bezos (Foto: Profimedia) Jeff Bezos (Foto: Getty Images) +0 Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Profimedia) Galerija

Lauren Sanchez osvojila je srce najbogatijeg čovjeka na svijetu Jeffa Bezosa, koji se zbog nje razvodi.

U svijetu je odjeknula vijest o razvodu Jeffa i MacKenzie Bezos, za koji je, kako se čini, kriva bivša televizijska voditeljica, 49-godišnja voditeljica Lauren Sanchez.

Pogledaj i ovo Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Privuklo je bogatstvo? Tek što je srela milijardera, trenutačno najpoznatija ljubavnica na svijetu priznala prijateljici: "To je muškarac kakav mi treba"

"Lauren i Jeff proveli su tijekom prošle godine nekoliko sjajnih mjeseci. Sve je počelo na različitim društvenim okupljanjima, ovdje i ondje. No s vremenom su njihovi susreti prerasli u nešto više, što su i drugi počeli primjećivati. Jeff je već upoznao i najuži krug Laureninih prijateljica. Ne odvajaju se jedno od drugoga", naveo je njima blizak izvor za People.

No da cijela stvar bude zanimljivija, Jeff i Lauren poznaju se godinama, kao i njihove obitelji i često su se družili. Prije nekoliko godina snimljeni su na jednoj zabavi, zajedno s uskoro bivšim Laureninim suprugom Patrickom Whitesellom. Fotografiju pogledajte ovdje.

Šira publika Lauren je upoznala 2005. godine kao voditeljicu plesnog natjecanja "So You Think You Can Dance", no napustila je show nakon prve sezone prikazivanja.

Od 2011. do 2017. godine vodila je emisiju "Good Day LA", a radila je i kao reporterka, ali i kao pilotkinja helikoptera.

Osim voditeljskog posla, ova zanosna crnka može se pohvaliti i glumačkim ostvarenjima jer je glumila u filmovima "The Longest Yard", "The Day After Tommorow", "Fight Club" i "Ted 2".

Lauren cijelu situaciju nije htjela komentirati, nestala je s društvenih mreža, a prema pisanju magazina People i portala TMZ, Lauren se također razvodi od supruga, holivudskog mogula Patricka Whitesella, s kojim je bila u braku 13 godina.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mirko Ilibašić (FOTO: Dnevnik.hr) Mirko Ilibašić (FOTO: Dnevnik.hr) Mirko Ilibašić (FOTO: Dnevnik.hr) Mirko Ilibašić (FOTO: Dnevnik.hr) +4 Mirko Ilibašić (FOTO: Dnevnik.hr) Celebrity Otkrivamo tko je Mirkova zaručnica! Imamo njezinu fotografiju, ali saznali smo i sve o njegovom teškom djetinjstvu

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Profimedia) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Profimedia) Jeff Bezos (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) +3 Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Celebrity Najbogatiji čovjek na svijetu razvodi se poslije 25 godina zbog afere s udanom voditeljicom

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: AFP) Jennifer Lopez (Foto: Screenshot) +3 Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Celebrity Ove godine slavi 50. rođendan, izgleda besprijekorno, ali tvrdi da se baš zbog ljepote često susreće s mržnjom

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jakov Vranković (FOTO: Izbor za Miss i Mistera turizma Hrvatske) Jakov Vranković (FOTO: Izbor za Miss i Mistera turizma Hrvatske) Jakov Vranković (FOTO: Izbor za Miss i Mistera turizma Hrvatske) Jakov Vranković (FOTO: Izbor za Miss i Mistera turizma Hrvatske) +2 Jakov Vranković (FOTO: Izbor za Miss i Mistera turizma Hrvatske) Celebrity Iskopali smo stare fotke: Pogledajte kako je naš rukometni reprezentativac izgledao kad je bio na izboru ljepote

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene