Ivan Šarić je na Instagramu objavio šaljivu fotku na kojoj pozira na dnu bazena, a u komentarima mu se javila i zaručnica Korana Gvozdić.

Galerija


Komičar Ivan Šarić (37) nasmijao je sve najnovijom objavom na Instagramu, na kojoj pozira na dnu bazena. "Zapratite me za još savjeta kako pronaći mir od žene i djeteta", napisao je Ivan uz fotku, a odmah se oglasila i njegova zaručnica Korana Gvozdić.

Vezani članci Korana Gvozdić - 2 Korana Gvozdić pozirala u bikiniju tri mjeseca nakon poroda i pohvalila talent svog zaručnika: "Jednostavno briljira" Korana Gvozdić i Ivan Šarić Svi se tope zbog nove fotke sinčića Korane Gvozdić i Ivana Šarića, prizor će rijetke ostaviti ravnodušnima

"Mogao bi ti ostati dolje... pusa, bok!" komentirala mu je. Na Šarićevu objavu oglasili su se i Lana Klingor, Slavko Sobin, Valentina Walme i brojne druge kolege, koje su mu ostavile emotikone smijeha.

Inače, manekenka i komičar dobili su sina Olivera 13. travnja, no neko su vrijeme tajili njegovo rođenje.

"Kad sam došao na svijet, nisam znao što me čeka, ali sam znao da ću biti voljen zauvijek. Borac od prvog daha, šarmer na prvi pogled, vrijedan mamina truda, vrijedan svake suze i osmijeha - Oliver. 13. 4. 2021.", napisala je Korana uz prvu sliku sa bebom.

Nijedna žena nije javno prevarena više puta od nje, ali ona suprugu nogometašu oprašta svaku aferu: "Vjerojatno neki misle da sam glupa"

Pomalo tužan video Britney u toplesu zabrinuo je njezine pratitelje, većina tvrdi da iza objava koje na kraju briše ne stoji ona!