Ivan Šarić pozirao je sa sinčićem Oliverom, kojeg je dobio s Koranom Gvozdić 13. travnja, dok je ispijao kavu.

Galerija


Ivan Šarić podijelio je fotografiju svog sinčića Olivera koja je raznježila njegove pratitelje. 

Vezani članci Nina Badrić - 3 Nina Badrić otkrila koja je drastična promjena zaslužna za odličan izgled, a Korana i Ivan Šarić raspričali se o roditeljskim izazovima! Korana Gvozdić - 4 Korana Gvozdić u emotivnoj objavi otvorila dušu o teškim danima nakon poroda: ''Zaklela sam se da bez njega neću izaći iz te zgrade!''

"Na makijatu, gdje on i ja tu", napisao je komičar uz sliku na kojoj drži bebu na ramenu. Prizor je rastopio srca mnogima, a među njima je bila i Ella Dvornik. 

"Ajmeee, kraj tebe tak visokog izgleda kao da je sićušan", napisala je. "Još malo pa će on mene preko ramena", odgovorio je Šarić. 

Na fotografiju nisu ostali ravnodušni ni Ecija Ivušić, Slavko Sobin, Marko Grubnić, Nataša Janjić i Valentina Walme. Ostavili su u komentarima zaljubljene emotikone. 

"Liči na tebe", napisao je kuhar Mate Janković. I s njime se Šarić našalio. "Pamtiš me s leđa", odgovorio mu je. 

"Miško mali", "Jedva čekam nove nastupe s temom trudnica, rađanja, pelena, nespavanja, predivnih malih nogica i puno zagrljaja", "A mrve", "Ajme, kako je mali", "Slatkoća samo takva", "Preslatki ste", komentirali su ostali pratitelji i objava je prikupila više od 14.000 lajkova. 

Inače, Šarić je dobio sina Olivera s Koranom Gvozdić 13. travnja, no neko vrijeme su tajili njegovo rođenje. 

"Kad sam došao na svijet, nisam znao što me čeka, ali sam znao da ću biti voljen zauvijek. Borac od prvog daha, šarmer na prvi pogled, vrijedan mamina truda, vrijedan svake suze i osmijeha - Oliver. 13. 4. 2021.", napisala je Korana uz prvu sliku sa bebom.

Šarić je nedavno za IN magazin komentirao novu životnu ulogu.

''Pa nisam se navikao, ja svaki dan pogledam i kao 'Isuse Bože, što se događa?!' I onda shvatim da smo mi roditelji. Ne, nisam se navikao, svi mi govore da je to normalno pa valjda je'', kaže Šarić, a evo zašto su se on i Korana odlučili za ime Oliver.

''Ne znam, lijepo je ime. Svi imaju neku priču, nama je Oliver bilo lijepo ime. Oliver Šarić, može biti bilo što, može biti arhitekt, odvjetnik, glumac...',' zaključio je.

Gvozdić i Šarić zajedno su od 2012. godine, a nakon četiri godine veze zaručili su se u Grčkoj. Slove kao jedan od najstabilnijih i najatraktivnijih domaćih parova, a dijete je stiglo kao kruna njihove velike ljubavi.

Teško joj je pao razvod od 32 godine starijeg moćnog odvjetnika, još je trpjela i napade da je samo željna njegovog novca

Nevjerojatno je koliko se promijenio nakon izlaska iz zatvora, jako nalikuje slavnom ocu o kojem je svašta odao, a priredio je show nasred ulice