Korana Gvozdić pozirala je u bikiniju tri mjeseca nakon što je dobila sina Olivera s komičarem Ivanom Šarićem.

Galerija


Korana Gvozdić (38) otkrila je na Instagramu da sa zaručnikom Ivanom Šarićem (37) i njihovim sinčićem Oliverom uživa na našoj obali. 

Vezani članci Ivan Šarić Ivan Šarić objavio šaljivu objavu na račun roditeljstva, a komentar Korane Gvozdić sve je nasmijao! Korana Gvozdić i Ivan Šarić Svi se tope zbog nove fotke sinčića Korane Gvozdić i Ivana Šarića, prizor će rijetke ostaviti ravnodušnima

"On se odlično snalazi u ulozi oca, ali u ulozi fotografa on jednostavno briljira", pohvalila je manekenka svog dragog. Komičar ju je uslikao kako leži u bazenu u bikiniju pri čemu je pokazala svoju vitku liniju nakon što je rodila sina Olivera prije malo više od tri mjeseca. 

"Woow", "Uživajte na najjače", "Ti više briljiraš od njega, ali okej. No, u kombinaciji ste idealni", "Zaslužila si", "Ali i do modela je", "Ljepotice", "Divna", "Jesi ti sigurna da si ti rodila prije par mjeseci? Top izgledaš", komentirali su Koranini pratitelji. 

Gvozdić se našalila sa zaručnikom i na Instagram storyju. "Ove godine je mudriji. Faktor 50 u hladu. Kome ću se rugati ovo ljeto?!", napisala je uz Ivanovu fotografiju na ležaljci. 

Inače, manekenka i komičar su dobili sina Olivera  13. travnja, no neko vrijeme su tajili njegovo rođenje.

"Kad sam došao na svijet, nisam znao što me čeka, ali sam znao da ću biti voljen zauvijek. Borac od prvog daha, šarmer na prvi pogled, vrijedan mamina truda, vrijedan svake suze i osmijeha - Oliver. 13. 4. 2021.", napisala je Korana uz prvu sliku sa bebom.

Vanja Horvat pokazala fantastičnu liniju u badiću, poznate Hrvatice ne štede na lijepim riječima za nju

Sonja Kovač u bikiniju s tangama okrenula kameri leđa i bacila obožavatelje u trans: "Morska vila!"