pljušte komplimenti

Iva Šarić sve ostavila bez teksta fotografijom u badiću tri mjeseca nakon poroda: "Jesi li ti stvarna?"

Iva Šarić Iva Šarić DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Šarić Galerija

Iva Šarić na Instagramu je objavila fotku sa svojim sinom, a svi govore da izgleda savršeno samo tri mjeseca nakon poroda.

Manekenka Iva Šarić nosi i titulu jedne od najljepših Hrvatica, a obožavatelje je u srijedu ostavila bez teksta nakon što je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u badiću.

Pogledaj i ovo Iva Šarić i Bruno Petković Sve se odvilo u tajnosti Naša manekenka podijelila je detalje vjenčanja s Brunom Petkovićem, otkrila je tko su bili kumovi, a već su otputovali i na medeni mjesec!

"Mamin dečko", napisala je Iva u opisu fotke na kojoj pozira sa svojim sinom, a u kratkom roku je dobila skoro dvije tisuće lajkova i hrpu komplimenata. "Prekrasna", "Wow", "Stvarno si čudo", "Jesi li stvarna?", "Najljepša mama", samo su neki od komentara na fotografije.

Iva je u travnju dobila sina Adriana s nogometašem Brunom Petkovićem, a tajnoviti par je zadnji put zajedno u javnosti viđen ispred bolnice u kojoj je manekenka rodila. Prilikom izlaska iz rodilišta sa sinom u ruci nogometaš nije bio dobro raspoložen pa je fotoreportere počastio pokazivanjem srednjeg prsta.

Iva i Bruno isprva su svoju vezu tajili od javnosti, sve dok nisu prvi put viđeni u jednom restoranu u Zagrebu krajem prošle godine, a ubrzo se nakon toga pojavila i vijest da čekaju prvo zajedničko dijete.

Bruni je Adrian prvo dijete, dok je Iva u prošlom braku s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom dobila danas 7-godišnjeg sina Carlosa i 5-godišnjeg Leona. Iva i Jerko u braku su bili od 2012. do 2017. godine, a da su se razveli, objavili su tek godinu dana kasnije.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kesha (Foto: AFP) +0 Kesha (Foto: AFP) Celebrity Nakon teških trenutaka zasjenila sve na crvenom tepihu, nitko nije očekivao ovakav pogled kad je okrenula leđa!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene